Gå videre til innhold

Nyhet -

Dustin er årets PC- og Print-partner hos HP

Dustin Norge er kåret til årets PC- og Print-partner hos HP. Begrunnelsen for tildelingen baseres blant annet på en betydelig kompetanse innen HPs PC- og printområde, i kombinasjon med god forståelse og kjennskap til markedet.

- Vi er svært glade og stolte over utmerkelsen årets PC- og print-partner, den er et bevis på vår lange erfaring av å hjelpe bedrifter med å finne rett løsninger utfra deres behov, sier Jens Haviken, landssjef for Dustin Norge.

For mer informasjon, vennligst kontakt:

Jens Haviken, landssjef Dustin Norge, 930 90 070

Eva Ernfors, informasjonssjef Dustin, +46 70 258 62 94

Om Dustin

Dustin er en av Nordens ledende forhandlere av IT-produkter med tilhørende tjenester til bedrifter, offentlig sektor og privatpersoner. Med kjernen i e-handel fungerer Dustin som et bindeledd mellom det store utvalget hos leverandørene og kundenes behov, der Dustins ansatte hjelper kundene å finne rett løsning utfra deres behov.

Dustin er en one-stop-shop som tilbyr cirka 200 000 produkter med tilhørende tjenester, funksjoner og løsninger. Virksomheten drives i Sverige, Norge, Danmark og Finland. I tillegg til Dustin og Dustin home inngår også Businessforum (Finland) og IT-Hantverkarna (Sverige) i konsernet.

Selskapet har mer enn 900 ansatte. Omsetningen i regnskapsåret 2013/14 utgjorde ca. 7,4 milliarder SEK. Cirka 90 prosent av Dustins inntekter kommer fra bedriftsmarkedet med fokus på små- og mellomstore bedrifter. Dustin Group er børsnotert på Nasdaq Stockholm fra 2015 og har hovedkontor i Nacka, Stockholm.

Emner

Kategorier

Kontakter

Karin Tränk

Karin Tränk

Pressekontakt Press & PR Manager +46 73 850 54 85
Eva Ernfors

Eva Ernfors

Pressekontakt Head of Communication +46 70 258 62 94