Gå videre til innhold
Dustin feirer førjulstiden Black Friday og Cyber Monday

Nyhet -

Dustin feirer førjulstiden Black Friday og Cyber Monday

Dustin starter julehandelen med Black Friday, det amerikanske fenomenet med nedsatte priser for forbrukere i ett døgn noen uker før jul.

Black Friday hos Dustin betyr tilbud på det som mange vil kjøpe i julegave til noen annen eller seg selv, for eksempel hodetelefoner, TV og datamaskiner, med start på fredag, men prisene forlenges til hele helgen. Et annet fenomen er Cyber Monday som Dustin også henger seg på med tilbud via e-post og på Facebook, med eksklusive priser som bare gjelder på mandagen.

- Black Friday og Cyber Monday er fenomener som har spredt seg til Skandinavia, og vi synes det er en bra måte å starte julehandelen på, med ekstra bra tilbud. Deretter fortsetter vi på en mer tradisjonell måte å guide kundene våre med bra julegavetips via en siden der vi har samlet tips ut fra interesser som for eksempel gaming eller film, sier Göran Lindö, nordisk ansvarlig for onlinesalg på Dustin. 

Dustin Homes julegavetips: https://www.dustinhome.no/jul/Gavetips-til-gameren

Mer informasjon:

Eva Ernfors, informasjonssjef Dustin, +46 70 258 62 94

Dustin er en av Nordens ledende forhandlere av IT-løsninger til bedrifter, offentlig sektor og privatpersoner. Med kjernen i e-handel fungerer Dustin som et bindeledd mellom det store utvalget hos leverandørene og kundenes behov, der våre medarbeidere hjelper kundene å finne rett løsning utfra deres behov.

Dustin er en one-stop-shop som tilbyr cirka 200 000 produkter med tilhørende tjenester og løsninger. Virksomheten drives i Sverige, Norge, Danmark og Finland. I tillegg til Dustin og Dustin home inngår også Norsk Data Senter (Norge), Business Forum (Finland) og IT-Hantverkarna (Sverige) i konsernet.

Selskapet har cirka 900 medarbeidere. Omsetningen i regnskapsåret 2012/13 utgjorde ca 5,5 milliarder SEK. Cirka 90 prosent av Dustins inntekter kommer fra bedriftsmarkedet med fokus på små- og mellomstore bedrifter. Dustin eies av Altor Fund II og har hovedkontor i Nacka, Stockholm. 

Emner

Kategorier

Kontakter

Karin Tränk

Karin Tränk

Pressekontakt Press & PR Manager +46 73 850 54 85
Eva Ernfors

Eva Ernfors

Pressekontakt Head of Communication +46 70 258 62 94