Følg Dustin

Dustin kåret til Microsofts SMB Partner 2017

Nyhet   •   jul 26, 2017 09:00 CEST

Dustin har vunnet den prestisjefylte prisen som årets SMB Partner hos Microsoft i Norge på grunn av deres innsats med å hjelpe små og mellomstore bedrifter med å ta i bruk moderne skytjenester fra Microsoft.

Dustins kåring er også basert på virksomhetens solide teknologiske kompetanse kombinert med høy grad av profesjonalitet i alle leveranser til fordel for kundene.

-Vi er stolte over denne utmerkelsen som bygger på vårt mål om å hjelpe små og mellomstore bedrifter med å ta i bruk skytjenester og dermed effektivisere deres virksomhet på en kostnadseffektiv og sikker måte, sier Jens Haviken, VP Services & Solutions, Dustin.

-Microsoft er et partnerdrevet selskap med et robust økosystem for partnere. Partnerne spiller en viktig rolle i å hjelpe organisasjoner over hele verden med digital transformasjon. Derfor er vi opptatt av å hedre de beste eksemplene på hva partnerne har oppnådd, forteller Kimberly Lein-Mathisen, administrerende direktør i Microsoft Norge.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

Eva Ernfors, Informasjonssjef eva.ernfors@dustin.se, +46 70 258 62 94

Om Dustin

Dustin er en av Nordens ledende forhandlere av IT-produkter med tilhørende tjenester til bedrifter, offentlig sektor og privatpersoner. Med kjernen i e-handel fungerer Dustin som et bindeledd mellom det store utvalget hos leverandørene og kundenes behov, der Dustins ansatte hjelper kundene å finne rett løsning utfra deres behov.

Dustin er en one-stop-shop som tilbyr cirka 200 000 produkter med tilhørende tjenester, funksjoner og løsninger. Virksomheten drives i Sverige, Norge, Danmark og Finland.

Selskapet har mer enn 900 ansatte. Omsetningen i regnskapsåret 2015/16 utgjorde ca. 8,3 milliarder SEK. Mer enn 90 prosent av Dustins inntekter kommer fra bedriftsmarkedet med fokus på små- og mellomstore bedrifter. Dustin Group er børsnotert på Nasdaq Stockholm fra 2015 og har hovedkontor i Nacka, Stockholm.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.