Gå videre til innhold
​Dustin ringer julen inn med Black Friday

Nyhet -

​Dustin ringer julen inn med Black Friday

Black Friday, dagen som markerer starten på julehandelen i USA, blir stadig mer populær i Norge. Hos Dustin varer Black Friday-tilbudene fra fredag til søndag, og følges deretter av Cyber Monday – med nye spennende tilbud.

– Black Friday og Cyber Monday blir stadig mer populært, og vi opplever at kundenes forventninger øker. I år har vi derfor enda flere gode tilbud enn i fjor. Frem mot jul vil vi også komme med de beste julegavetipsene basert på hva kundene våre ønsker seg, sier Göran Lindö, nordisk ansvarlig for nettsalg i Dustin.

Frem til jul har Dustins kundeservice åpent også i helgene. 


For mer informasjon, vennligst kontakt:

Eva Ernfors, informasjonssjef Dustin, +46 70 258 62 94

Dustin er en av Nordens ledende forhandlere av IT-produkter med tilhørende tjenester til bedrifter, offentlig sektor og privatpersoner. Med kjernen i e-handel fungerer Dustin som et bindeledd mellom det store utvalget hos leverandørene og kundenes behov, der Dustins ansatte hjelper kundene å finne rett løsning utfra deres behov.

Dustin er en one-stop-shop som tilbyr cirka 200 000 produkter med tilhørende tjenester, funksjoner og løsninger. Virksomheten drives i Sverige, Norge, Danmark og Finland.

Selskapet har mer enn 900 ansatte. Omsetningen i regnskapsåret 2014/15 utgjorde ca. 7,9 milliarder SEK. Mer enn 90 prosent av Dustins inntekter kommer fra bedriftsmarkedet med fokus på små- og mellomstore bedrifter. Dustin Group er børsnotert på Nasdaq Stockholm fra 2015 og har hovedkontor i Nacka, Stockholm.

Emner

Kontakter

Karin Tränk

Karin Tränk

Pressekontakt Press & PR Manager +46 73 850 54 85
Eva Ernfors

Eva Ernfors

Pressekontakt Head of Communication +46 70 258 62 94