Følg Dustin

Dustin utnevnt til Dell EMC Titanium Partner

Nyhet   •   jul 07, 2017 09:00 CEST

Dustin, en av de ledende nordiske forhandlere av IT-produkter og -tjenester, annonserte i dag at de har blitt utnevnt til Dell EMC Titanium Partner. Titan-tårnet i Dell EMC-partnerprogrammet utpeker partnere som har evner og ressurser med sertifisering på ekspertnivå, noe som gjør dem til industrieksperter i deres utpekte kompetanse. Titanpartnere har også muligheten til å omfavne og støtte omfattende løsninger innen kompetanse av produkter, tjenester og løsninger. Disse partnerne kan levere komplette end-to-end-løsninger, inkludert tjenester.

"Vi er veldig stolte av denne utmerkelsen og ser den som en anerkjennelse av våre mange dyktige IT-eksperter innen Dustin som hver dag hjelper våre kunder med å løse sine IT-utfordringer basert på vårt brede tilbud innen IT-produkter, tjenester og løsninger. Vi ser frem til å fortsette vårt sterke partnerskap med Dell EMC med fokus på å tilby kundene våre effektive IT-løsninger,” sier Rebecca Tallmark, VP Product Marketing hos Dustin.

"Under Dell EMC Partner Programmet er vår mulighet til å gå stort ut og vinne, større enn noensinne. Den nye Titanium-statusen gir oss muligheten til å samarbeide tett med våre topp-partnere for å møte våre felles kunders behov på større og bedre måter, sier John Byrne, President Global Channels, Dell EMC. "Dustin har absolutt fortjent denne utmerkelsen, og vi gleder oss til et enda sterkere og gjensidig fordelaktig partnerskap fremover."

"Partnere med Titanium-status er noen av våre mest strategiske partnere, de som har konsekvent støttet Dell EMC-produkter, tjenester og løsninger til fordel for våre felles kunder. I fremtiden vil gir denne nye statusen gi oss en enda større mulighet til å gi dem den strategiske støtten, tjenestene og anerkjennelsen de fortjener og sammen klarer vi enda mer, sier Michael Collins, Senior Vice President Michael Collins, Channel, Dell EMC EMEA. "Dustin har absolutt fortjent denne utmerkelsen, og vi gleder oss til et enda sterkere og gjensidig fordelaktig partnerskap fremover."

Om Dustin

Dustin er en av de ledende nordiske forhandlere av IT-produkter med tilknyttede tjenester til bedrifter, offentlig sektor og privatpersoner. Dustin har sin kjernevirksomhet innen e-handel som en bro mellom produsentens omfattende tilbud og kundenes krav, hvor Dustins ansatte støtter kundene i å finne den rette løsningen for dem.

Dustin er en one-stop-shop som tilbyr rundt 200.000 produkter med tilhørende tjenester, funksjoner og løsninger. Virksomheten foregår i Sverige, Danmark, Norge og Finland.

Selskapet har ca. 900 ansatte. Salg i regnskapsåret 2015/16 utgjorde om lag 8,3 milliarder kroner. Omtrent 90 prosent av Dustins inntekt kommer fra bedriftsmarkedet med fokus på små og mellomstore bedrifter. Dustin Group har vært notert på Nasdaq Stockholm siden 2015 og har sitt hovedkontor i Nacka, Stockholm.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.