Følg Dustin

Advokatfirmaet Prétor effektiviserer i nettskyen

Pressemelding   •   apr 19, 2016 09:00 CEST

Advokatfirmaet Prétor har valgt Dustin Norge som leverandør av en nettskyløsning. Målsetningen med den nye løsningen har vært å legge til rette for økt effektivitet gjennom bedre støtte for mobile brukere. I Prétor ønsker man å kunne gjøre jobben, uansett hvor man befinner seg.

Prétor stiller høye krav til sikkerhet og mobilitet. De ønsker å arbeide i ulike forretningssystemer uavhengig av plassering. Utover å ta i bruk nettskytjenester har de benyttet anledningen til å standardisere resten av IT-miljøet. Den nye løsningen som omfatter infrastruktur, klient, programvare, mobilitet og brukersupport.

- Sammen med Prétor har vi tatt frem en nettskyløsning som gjør det mulig for dem å jobbe mer mobilt. For et advokatbyrå står konfidensialitet og sikkerhet i høysetet, og det er noe løsningen til fulle ivaretar. I kombinasjon med det nye standardiserte IT-miljøet bidrar løsningen til at Prétor senker sine årlige IT-kostnader med opp mot 30 %, forteller Jens Haviken, landssjef i Dustin Norge.

Nettskytjenesten, Server som en tjeneste, er en standardisert driftstjeneste utviklet for bedrifter med 5-75 ansatte. Det er en tjeneste for bedrifter som ønsker å spare tid og penger på IT-drift. Man slipper å vedlikeholde en egen serverpark med alt det medfører. Som for eksempel sikkerhet, back up og kontinuerlige oppdateringer. Les mer om våre tjenester og løsninger på www.dustin.no/tjenester


For mer informasjon, vennligst kontakt:

Eva Ernfors, informasjonssjef Dustin, +46 70 258 62 94

Om Dustin

Dustin er en av Nordens ledende forhandlere av IT-produkter med tilhørende tjenester til bedrifter, offentlig sektor og privatpersoner. Med kjernen i e-handel fungerer Dustin som et bindeledd mellom det store utvalget hos leverandørene og kundenes behov, der Dustins ansatte hjelper kundene å finne rett løsning utfra deres behov.

Dustin er en one-stop-shop som tilbyr cirka 200 000 produkter med tilhørende tjenester, funksjoner og løsninger. Virksomheten drives i Sverige, Norge, Danmark og Finland.

Selskapet har mer enn 900 ansatte. Omsetningen i regnskapsåret 2014/15 utgjorde ca. 7,9 milliarder SEK. Mer enn 90 prosent av Dustins inntekter kommer fra bedriftsmarkedet med fokus på små- og mellomstore bedrifter. Dustin Group er børsnotert på Nasdaq Stockholm fra 2015 og har hovedkontor i Nacka, Stockholm.