Gå videre til innhold
Centralpoint og Vincere-selskaper blir Dustin

Pressemelding -

Centralpoint og Vincere-selskaper blir Dustin

Centralpoint og alle selskaper i den tidligere Vincere-gruppen blir nå omprofilert til Dustin. Formålet er å reflektere strategien om å være en sterk IT-partner i Benelux-regionen. Dustin er en ledende nettbasert IT-partner i Benelux-landene og Norden, og et avEuropas ti største IT-selskaper.

Dustin gikk inn i Benelux i 2018 med oppkjøpet av Vincere-gruppen og ekspanderte ytterligere i 2021 med oppkjøpet av Centralpoint.

- En sammenslåing av vår samlede kompetanse og tilbud i ett varemerke er et viktig steg i å styrke vår posisjon i Benelux-landene overfor alle selskaper, som omfatter så vel små og store selskaper som offentlig sektor. Vi ser et stort potensial for fortsatt vekst i Benelux-landene og fortsatt eksport av produktene våre til nye markeder i Europa, sier Thomas Ekman, President og CEO i Dustin.

Selskapene i den tidligere Vincere-gruppen er Compromise Domino, Issys, Norisk IT, Switch, Unilogic og Xcellent.

- Som ett varemerke vil vi fortsette å bygge på Centralpoints sterke tilbud til større selskaper og offentlig sektor, Vincere-selskapenes administrerte tjenester og Dustins kunnskap om netthandel og tilbud til små og mellomstore bedrifter. Vi er fortsatt de samme, men står langt sterkere sammen, sier Thomas Ekman.


    For mer informasjon ber vi deg kontakte:

    Eva Ernfors, Head of Communication: eva.ernfors@dustin.se, +46 70 258 62 94

    Om Dustin

    Dustin er en ledende nettbasert IT-partner i Norden og Benelux-landene. Vi hjelper kundene med å ligge i forkant ved å tilby dem den riktige IT-løsningen for deres behov.

    Vi tilbyr ca. 280 000 produkter med tilhørende tjenester til selskaper, offentlig sektor og privatpersoner. Omsetningen i regnskapsåret 2020/21 var ca. 15,9 milliarder SEK, og mer enn 90 prosent av inntektene kom fra bedriftsmarkedet.

    Dustin har rundt 2400 medarbeidere og har vært notert på Nasdaq-børsen i Stockholm siden 2015. Hovedkontoret ligger i Nacka Strand like utenfor Stockholm sentrum.

    Emner


    Dustin er en ledende online IT-partner i Norden og Benelux. Vi hjelper kundene våre med å tilby optimale IT løsninger tilpasset deres behov, slik at de alltid er i forkant.

    Vi kan levere omtrent 280 000 produkter med relaterte tjenester til selskaper, offentlig sektor og privatpersoner. Salget for regnskapsåret 2020/21 utgjorde cirka 15,9 milliarder SEK, og drøyt 90 prosent av inntektene kom fra bedriftsmarkedet.

    Dustin har cirka 2400 ansatte og har vært børsnoterte på Nasdaq Stockholm siden 2015, med hovedkvarter i Nacka Strand like utenfor Stockholm sentrum.

    Kontakter

    Karin Tränk

    Karin Tränk

    Pressekontakt Press & PR Manager +46 73 850 54 85
    Eva Ernfors

    Eva Ernfors

    Pressekontakt Head of Communication +46 70 258 62 94