Gå videre til innhold
Michael Haagen Petersen, Dustin.
Michael Haagen Petersen, Dustin.

Pressemelding -

Dustin begynner å selge brukt IT-utstyr i samarbeid med Cisco

Nå begynner Dustin, en ledende nettbasert IT-partner i Norden og Benelux-landene, å selge brukt nettverksutstyr i samarbeid med Cisco.

– For Dustin er det viktig å bidra til den sirkulære omstillingen av bransjen og dermed også viktig å kunne tilby kundene brukt IT-utstyr. Samarbeidet med Cisco betyr at vi sammen driver utviklingen mot en mer sirkulær IT-bransje, sier Michael Haagen Petersen, EVP Large Corporate & Public Nordic i Dustin.

Tilbudet om å kjøpe brukt nettverksutstyr er først og fremst rettet mot større bedrifter og bedrifter innen offentlig sektor, men også større bedrifter innen SMB-segmentet. Det er Dustins selgere som står for salget av produktene, med full støtte og garanti fra Cisco. Dustin tar dessuten hånd om brukte Cisco-produkter, slik at maskinvaren kan gjenbrukes og resirkuleres på en ansvarlig måte. I første omgang tilbys tjenesten av Dustin i Sverige, men om kort tid vil den være tilgjengelig i alle Dustins markeder.

– Dette er ytterligere et steg når det gjelder å drive hele bransjen i positiv retning mot målet om å bli 100 prosent sirkulær i 2030. Vi ønsker å gjøre det enklere for bedrifter og offentlig sektor å bli mer bærekraftige, avslutter Michael Haagen Petersen.

Emner


Dustin er en ledende online IT-partner i Norden og Benelux. Vi hjelper kundene våre med å tilby optimale IT løsninger tilpasset deres behov, slik at de alltid er i forkant.

Vi kan levere omtrent 280 000 produkter med relaterte tjenester til selskaper, offentlig sektor og privatpersoner. Salget for regnskapsåret 2021/22 utgjorde cirka 23,6 milliarder SEK, og drøyt 90 prosent av inntektene kom fra bedriftsmarkedet.

Dustin har cirka 2500 ansatte og har vært børsnoterte på Nasdaq Stockholm siden 2015, med hovedkvarter i Nacka Strand like utenfor Stockholm sentrum.

Kontakter

Eva Ernfors

Eva Ernfors

Pressekontakt Head of Communication +46 70 258 62 94