Gå videre til innhold
Dustin begynner å selge Starlinks produkter

Pressemelding -

Dustin begynner å selge Starlinks produkter

Som en av de første forhandlerne i Norden begynner Dustin nå å selge Starlinks produkter for internett via satellitt, noe som gjør det mulig å få tilgang til internett nesten overalt.

Starlink er utviklet av Elon Musks selskap SpaceX og er laget for å levere rask internettilkobling for de mest avsidesliggende stedene over hele verden. Starlink gjør det mulig å gjennomføre aktiviteter som det før ikke var mulig å gjøre med internett via satellitt, for eksempel strømming, online gaming, videosamtaler med mer.

- Vi vil hjelpe kundene våre å ligge i forkant med de riktige IT-produktene og løsningene. Derfor er vi svært glade for at vi nå kan tilby Starlink, som gjør det mulig å få tilgang til internett nesten hvor som helst. Det åpner for flere nye muligheter hos både bedrifter og privatpersoner, sier Pontus Cederberg, salgsansvarlig for SMB Norden, Dustin.

Dustin vil selge selve maskinvaren, som finnes i to varianter: Starlink Standard Kit for forbrukere og Starlink High Performance Business Kit for bedrifter. For å bruke produktet må man ha et abonnement, som man kan kjøpe online hos Starlink eller via appen deres. Selve produktet installeres enkelt av brukeren selv på noen få minutter.

Emner


Dustin er en ledende online IT-partner i Norden og Benelux. Vi hjelper kundene våre med å tilby optimale IT løsninger tilpasset deres behov, slik at de alltid er i forkant.

Vi kan levere omtrent 280 000 produkter med relaterte tjenester til selskaper, offentlig sektor og privatpersoner. Salget for regnskapsåret 2021/22 utgjorde cirka 23,6 milliarder SEK, og drøyt 90 prosent av inntektene kom fra bedriftsmarkedet.

Dustin har cirka 2500 ansatte og har vært børsnoterte på Nasdaq Stockholm siden 2015, med hovedkvarter i Nacka Strand like utenfor Stockholm sentrum.

Kontakter

Karin Tränk

Karin Tränk

Pressekontakt Press & PR Manager +46 73 850 54 85
Eva Ernfors

Eva Ernfors

Pressekontakt Head of Communication +46 70 258 62 94