Følg Dustin

Dustin blir ny PC-leverandør for Oslo Kommune

Pressemelding   •   des 12, 2016 09:30 CET

Dustin har nettopp inngått en avtale om levering av PC-er, tynne klienter og skjermer til Oslo Kommune og blir dermed ny leverandør for PC-rammeavtalen.

Med den nye samkjøpsavtalen med Dustin kan Oslo Kommune se frem til å få oppgradert IT-utstyret sitt med produkter av høy kvalitet til fornuftige priser, samtidig som det vil være korte leveringstider.

- Vi er veldig stolte over å vinne dette anbudet blant tøff konkurranse. Vi ser frem til å kunne hjelpe Oslo Kommune med å løse deres IT-utfordringer innenfor maskinvare ved å tilby dem et bredt produktutvalg av høy kvalitet, sier Michael Haagen Petersen, VP Corporate Enterprise & Public, Dustin.

Avtalen varer i utgangspunktet i ett år med mulighet for forlengelse i ytterligere 3 år. 

For mer informasjon, vennligst kontakt:

Eva Ernfors, informasjonssjef Dustin, +46 70 258 62 94

Om Dustin

Dustin er en av Nordens ledende forhandlere av IT-produkter med tilhørende tjenester til bedrifter, offentlig sektor og privatpersoner. Med kjernen i e-handel fungerer Dustin som et bindeledd mellom det store utvalget hos leverandørene og kundenes behov, der Dustins ansatte hjelper kundene å finne rett løsning utfra deres behov.

Dustin er en one-stop-shop som tilbyr cirka 200 000 produkter med tilhørende tjenester, funksjoner og løsninger. Virksomheten drives i Sverige, Norge, Danmark og Finland.

Selskapet har mer enn 900 ansatte. Omsetningen i regnskapsåret 2015/16 utgjorde ca. 8,3 milliarder SEK. Mer enn 90 prosent av Dustins inntekter kommer fra bedriftsmarkedet med fokus på små- og mellomstore bedrifter. Dustin Group er børsnotert på Nasdaq Stockholm fra 2015 og har hovedkontor i Nacka, Stockholm.