Gå videre til innhold
Sandra Klackenborn
Sandra Klackenborn

Pressemelding -

Dustin får ny bærekraftleder

Sandra Klackenborn blir ny bærekraftleder i Dustin. Sandra har mer enn 10 års erfaring med bærekraftarbeid og kommer senest fra jobben som bærekraftleder i Ferronordic. Før det jobbet hun med bærekraftspørsmål i Telia.

– Jeg gleder meg til å få være med på å nå selskapets ambisiøse bærekraftmål innen 2030. Med min bakgrunn og tidligere erfaring fra bransjen håper jeg at jeg har mye å bidra med. Dessuten brenner jeg for å få jobbe proaktivt med menneskerettigheter og sosial rettferdighet i leverandørkjeden, samt fortsette å øke bevisstheten rundt bærekraft internt, sier bærekraftleder Sandra Klackenborn i Dustin.

I september 2020 lanserte Dustin en ny bærekraftstrategi. Den tar utgangspunkt i tre globale utfordringer som hele samfunnet står overfor og der Dustin kan bidra til endringer: Klimaendring, ikke-bærekraftig ressursbruk og sosiale forskjeller. Strategien omfatter tre målbare målsettinger som innebærer at Dustin innen 2030 skal:

  • ha 0 klimapåvirkning i verdikjeden,
  • være 100 prosent sirkulære,
  • ha iverksatt totalt 100 tiltak for ytterligere å styrke arbeidet for sosial likestilling.

– Jeg er utrolig glad for at Sandra har takket ja til rollen som bærekraftleder i Dustin. Hennes erfaring med internasjonale og komplekse organisasjoner kombinert med hennes proaktive og pragmatiske innstilling og inkluderende tilnærming vil være et verdifullt bidrag til det pågående arbeidet med å nå våre bærekraftmål, sier Martin Lindecrantz, EVP HR & Sustainability i Dustin.

Emner


Dustin er en ledende online IT-partner i Norden og Benelux. Vi hjelper kundene våre med å tilby optimale IT løsninger tilpasset deres behov, slik at de alltid er i forkant.

Vi kan levere omtrent 280 000 produkter med relaterte tjenester til selskaper, offentlig sektor og privatpersoner. Salget for regnskapsåret 2020/21 utgjorde cirka 15,9 milliarder SEK, og drøyt 90 prosent av inntektene kom fra bedriftsmarkedet.

Dustin har cirka 2400 ansatte og har vært børsnoterte på Nasdaq Stockholm siden 2015, med hovedkvarter i Nacka Strand like utenfor Stockholm sentrum.

Kontakter

Karin Tränk

Karin Tränk

Pressekontakt Press & PR Manager +46 73 850 54 85
Eva Ernfors

Eva Ernfors

Pressekontakt Head of Communication +46 70 258 62 94