Gå videre til innhold
Fredrik Rosenholm, ny bærekraftsjef i Dustin.
Fredrik Rosenholm, ny bærekraftsjef i Dustin.

Pressemelding -

Dustin får ny bærekraftsjef

Fredrik Rosenholm blir ny bærekraftsjef i Dustin. Så sent som i august tiltrådte han rollen som Environmental Sustainability Manager hos IT-forhandleren. Fredrik har 15 års erfaring med bærekraftarbeid, blant annet som bærekraftansvarlig for H&Ms leverandørkjede og bærekraftdirektør i Paulig Group. Han kommer senest fra en rolle som bærekraftstrateg i Management Consulting-selskapet Lynxeye.

– Dustin har kommet langt i arbeidet med bærekraft og ligger i forkant i bransjen. For eksempel inkluderer vi hele verdikjedens klimaavtrykk i vår rapportering. Jeg er stolt og samtidig ydmyk overfor oppgaven som jeg og kollegene mine har med å fortsette å utvikle Dustins arbeid for å nå de ambisiøse bærekraftmålene vi har satt for 2030, sier Fredrik Rosenholm.

I september i fjor lanserte Dustin en ny bærekraftstrategi. Den tar utgangspunkt i tre globale utfordringer som hele samfunnet står overfor og der Dustin har noe å bidra med: Klimaendringer, ikke-bærekraftig ressursbruk og sosiale forskjeller, og omfatter tre målbare mål som betyr at Dustin innen 2030 skal:

  • ha 0 klimapåvirkning i verdikjeden.
  • være 100 prosent sirkulære.
  • ha iverksatt til sammen 100 tiltak for ytterligere å forbedre arbeidet med sosial likestilling.

– Jeg er utrolig glad for at Fredrik har valgt å bli en del av teamet vårt. Med sin lange erfaring med bærekraftarbeid og evne til å forene bærekraft og forretningsvirksomhet vil han spille en viktig rolle for Dustins videre bærekraftarbeid, sier Martin Lindecrantz, EVP HR & Sustainability i Dustin.

Emner


Dustin er en ledende online IT-partner i Norden og Benelux. Vi hjelper kundene våre med å tilby optimale IT løsninger tilpasset deres behov, slik at de alltid er i forkant.

Vi kan levere omtrent 280 000 produkter med relaterte tjenester til selskaper, offentlig sektor og privatpersoner. Salget for regnskapsåret 2021/22 utgjorde cirka 23,6 milliarder SEK, og drøyt 90 prosent av inntektene kom fra bedriftsmarkedet.

Dustin har cirka 2500 ansatte og har vært børsnoterte på Nasdaq Stockholm siden 2015, med hovedkvarter i Nacka Strand like utenfor Stockholm sentrum.

Kontakter

Karin Tränk

Karin Tränk

Pressekontakt Press & PR Manager +46 73 850 54 85
Eva Ernfors

Eva Ernfors

Pressekontakt Head of Communication +46 70 258 62 94