Følg Dustin

Dustin feirer Black Friday og kickstarter julehandelen

Pressemelding   •   nov 23, 2016 11:30 CET

Det amerikanske fenomenet Black Friday kom til Norden i 2013 og ser ut til å ha kommet for å bli. Det feirer Dustin med ekstraordinære tilbud fra fredag til søndag etterfulgt av ytterligere tilbud Cyber Monday. Som noe nytt holdes også Black Friday for B2B-kunder.

-Black Friday har blitt en av de største handelsdagene i Norden og vi ser frem til å starte julehandelen ved å gi ekstra gode tilbud på julegaver – også til seg selv. Vi setter stor pris på våre mange lojale kunder. Derfor har vi i år et spesielt godt tilbud til de av våre kunder som er påmeldt nyhetsbrevet vårt. Vi gir dem adgang til VIP-shopping og muligheter for å k jøpe et utvalg av Black Friday-tilbudene før alle andre, sier Göran Lindö, VP SMB &B2C, Dustin.

Frem til jul kan Dustins privatkunder få hjelp til julegavetips på hjemmesiden med utgangspunkt i mottakerens interesser. 

For mer informasjon, vennligst kontakt:

Eva Ernfors, informasjonssjef Dustin, +46 70 258 62 94

Om Dustin

Dustin er en av Nordens ledende forhandlere av IT-produkter med tilhørende tjenester til bedrifter, offentlig sektor og privatpersoner. Med kjernen i e-handel fungerer Dustin som et bindeledd mellom det store utvalget hos leverandørene og kundenes behov, der Dustins ansatte hjelper kundene å finne rett løsning utfra deres behov.

Dustin er en one-stop-shop som tilbyr cirka 200 000 produkter med tilhørende tjenester, funksjoner og løsninger. Virksomheten drives i Sverige, Norge, Danmark og Finland.

Selskapet har mer enn 900 ansatte. Omsetningen i regnskapsåret 2015/16 utgjorde ca. 8,3 milliarder SEK. Mer enn 90 prosent av Dustins inntekter kommer fra bedriftsmarkedet med fokus på små- og mellomstore bedrifter. Dustin Group er børsnotert på Nasdaq Stockholm fra 2015 og har hovedkontor i Nacka, Stockholm.