Følg Dustin

Dustin forsterker sitt lederteam med salgssjef fra Dell

Pressemelding   •   jun 25, 2014 09:00 CEST

Dustin styrker sitt lederteam med Håkon Gutierrez, som blir ny salgssjef for SMB i Norge. Håkon kommer fra Dell, hvor han var ansvarlig for salgsteam i SMB og storkunder, han har tidligere jobbet for Microsoft og Oracle.

- Vi skal vokse i det norske markedet og Håkons brede erfaring vil være nyttig når vi skal fortsette å hjelpe bedrifter med å finne den rette kombinasjonen av maskinvare og tilknyttede tjenester for at deres hverdag skal bli enklere, sier Jens Haviken, Norge Sjef Dustin.

Håkon tiltrer sin nye stilling i august, og kommer til å jobbe for både Dustin og Norsk Data Senter som er en del av Dustin. 

Mer informasjon:

Jens Haviken, Norge sjef Dustin, 930 90 070 

Eva Ernfors, informasjonssjef  Dustin,  +46 70 258 62 94


Om Dustin

Dustin er Nordens ledende leverandør av IT og hjemmeelektronikk. Siden starten i 1984 har vi vokst til et konsern med ca 1 000 engasjerte medarbeidere i Norge, Sverige, Danmark og Finland. I dag omsetter ca 6 milliarder kroner og tilbyr cirka 200 000 produkter med tilhørende tjenester via nettsiden og katalogen vår. Kundene våre består av bedrifter, offentlig sektor og privatpersoner. Vi tilbyr smarte helhetsløsninger, et bredt sortiment og raske leveranser – alt for å møte dine IT-behov. Mer informasjon finner du på dustin.no.