Gå videre til innhold
Stig Olstad, ansvarlig for Large Corporate and Public, Dustin i Norge.
Stig Olstad, ansvarlig for Large Corporate and Public, Dustin i Norge.

Pressemelding -

Dustin har vunnet statlige fellesavtaler med DFØ

Dustin, som er en ledende nettbasert IT-partner i Norden og Benelux-landene, har vunnet nye avtaler med Statens innkjøpssenter (DFØ). Avtalene, som omfatter leveranser av mobile enheter, Mac, PC-klienter, PC-skjermer og tilleggsutstyr, har en varighet på to år med mulighet for ytterligere to år.

Dustin har inngått tre statlige fellesavtaler med DFØ, som er rammeavtaler med henholdsvis to og tre leverandører per avtale. Dustin er den eneste leverandøren som er innstilt på alle disse avtalene.

- Det er en stor anerkjennelse for Dustin og vår satsning innen offentlig forvaltning å bli antatt som leverandør på samtlige av disse IKT-avtalene, sier Stig Olstad, ansvarlig for Large Corporate and Public, Dustin i Norge.

Dustin er innstilt som hovedleverandør på to av de tre kontraktene. Med dette vil Dustin være statens hovedleverandør av mobiltelefoner, nettbrett og Apple-relatert PC-utstyr, men vil også kunne levere øvrig PC-utstyr. Avtalene for mobile enheter, PC og Mac vil omfatte 168 statlige virksomheter.

Dustin har også tidligere hatt avtaler med DFØ, blant annet en egen skjermavtale.

- Vi er stolte og ydmyke over tilliten DFØ viser Dustin og hva vi som en av Nordens ledende IT-partnere kan levere innenfor disse produktområdene både med tanke på produkter og kompetanse, sier Stig Olstad.

Emner


Dustin er en ledende online IT-partner i Norden og Benelux. Vi hjelper kundene våre med å tilby optimale IT løsninger tilpasset deres behov, slik at de alltid er i forkant.

Vi kan levere omtrent 280 000 produkter med relaterte tjenester til selskaper, offentlig sektor og privatpersoner. Salget for regnskapsåret 2021/22 utgjorde cirka 23,6 milliarder SEK, og drøyt 90 prosent av inntektene kom fra bedriftsmarkedet.

Dustin har cirka 2500 ansatte og har vært børsnoterte på Nasdaq Stockholm siden 2015, med hovedkvarter i Nacka Strand like utenfor Stockholm sentrum.

Kontakter

Karin Tränk

Karin Tränk

Pressekontakt Press & PR Manager +46 73 850 54 85
Eva Ernfors

Eva Ernfors

Pressekontakt Head of Communication +46 70 258 62 94