Gå videre til innhold

Pressemelding -

Dustin Home kåret til Årets butikk i Norge for andre året på rad

Dustin home har blitt stemt fram som ”Årets Butikk 2012” i Norge av medlemmene på prissammenligningssiden Prisjakt.no. Dustin home tar dermed tittelen for andre året på rad i konkurranse med enn 700 norske nettbutikker.

Motiveringen for utmerkelsen er: ”Dustin home er en av tungvekterne innen netthandel i Skandinavia. Med sin flotte nettbutikk, store sortiment og raske leveranser, tar den nordiske veteranen seieren hjem for andre året på rad.”

”Vi er selvfølgelig utrolig stolte over å ha blitt utsett til Årets Butikk i Norge for andre året på rad. Vi får daglig positive tilbakemeldinger fra kunder om  varene vi tilbyr, servicenivået vårt og de raske leveransene våre. Denne typen av utnevnelse er en offisiell  bekreftelse på at kundene våre virkelig synes at det vi gjør er veldig bra. Nå skal vi satse alt i julehandelen, når 600 ordre skal leveres daglig til våre kunder i hele Norge”, sier Göran Lindö, VP Online Sales, på Dustin.

Kåringen var inndelt i to deler. I den innledende runden nominerte Prisjakts norske medlemmer sine favoritter blant de mer enn 700 nettbutikkene som er listet på Prisjakt.no. Deretter fikk medlemmene stemme på sin favoritt blant de ti nettbutikkene som fikk flest nomineringer i første runde. Dustin home fikk flest stemmer i den avgjørende avstemningen.

Prisjakt.no er en uavhengig produktsammenligningstjeneste som gjør det enkelt for forbrukere å sammenligne produkter og priser. Akkurat nå lister Prisjakt.no 990000 priser på 209000 produkter fra 737 butikker.

For mer info kontakt:

Mattias Lindquist, pressekontakt
e-post: press@dustin.se
Telefon: +46 8 553 44 211

Emner

Kategorier


Om Dustin

Dustin er Nordens ledende forhandler av IT og forbrukerelektronikk på internett og via telefon. Dustin selger i Sverige, Danmark og Norge, kundene er bedrifter, offentlig sektor og privatpersoner. Dustins konkurransefortrinn er et bredt sortiment, rask levering og service. Sortimentet omfatter mer enn 200 000 produkter - fra nettbrett, PC-er, servere og nettverk til skjermer, skrivere, mobiltelefoner, PC-komponenter, PC-tilbehør, programvare og tjenester. Konsernet har 490 ansatte og en årlig omsetning på 3,8 milliarder NOK. For mer informasjon besøk www.dustin.no.

Kontakter

Karin Tränk

Karin Tränk

Pressekontakt Press & PR Manager +46 73 850 54 85
Eva Ernfors

Eva Ernfors

Pressekontakt Head of Communication +46 70 258 62 94