Gå videre til innhold

Pressemelding -

Dustin home lanseres i Norge

Dustin, Nordens ledende e-handelsbedrift innen IT og hjemmeelektronikk, tar neste steg i  sin ekspansjon og åpner i dag offisielt Dustin home i Norge (www.dustinhome.no). Norske  konsumenter kan nå handle IT og hjemmeelektronikk fra samme e-handelsplattform som  Dustin home benytter i Sverige og i Danmark. Produktutvalget er tilpasset etterspørselen  på det norske markedet.

Dustin ble grunnlagt for 25 år siden (1984) og er en av Nordens mest fremgangsrike og stabile  bedrifter innen IT, hjemmeelektronikk og e-handel. Dustins konsept for fremgang bygger på å  alltid ha ett stort antall produkter i lager, kombinert med et effektivt logistikksystem som  resulterer i raske leveranser. Fra og med nå finnes Dustin home også i Norge.  
- Vår etablering i Norge er et viktigt steg for oss. Takket være denne kan vi nå utnytte  vår organisasjon mer effektivt og vi kan dermed gi våre kunder i Danmark, Norge og  Sverige ennå flere gode tilbud, sier Per Eriksson, administrerende direktør og  konsernsjef på Dustin.

Dustin lagerfører over 170 000 artikler og 900 varemerker i et 20 000 kvadratmeter stort logistikksenter i Stockholm.
- Vi åpnet et nytt, moderne logistikksenter i oktober 2008 som fort kan betjene hele det  nordiske markedet. Sikker leveranse er en avgjørende faktor ved e-handel og vi vet at  Dustins sikre og raske leveranser utgjør en trygghet for våre kunder, sier Per Eriksson.

I samband med at Dustin home lanseres i Norge har bedriften bygd opp en organisasjon innen  salg, markedsføring og kundesupport for å bistå det norske markedet.
- Produktutvalget er tilpasset den lokal etterspørselen, vi ser for eksempel et stort sug  etter PC’er der kunden velger komponenter selv, sier Per Eriksson.

Dustinhome.no har samme oppbygning som den svenske og danske websiden, med stor  fleksibilitet, sikkerhet og med enkle prosesser. For å sikre trygghet ved betalinger på nettet  har dessuten flere unike betalningsløsninger blitt utviklet.

Fakta Dustin Group
Nordens ledende internetbaserte forhandler av IT-produkter og hjemmeelektronikk

Eierforhold
Hovedeier: Altor med 80 prosent

Antall ansatte
350 i Sverige og Danmark

Konsernledning
Per Eriksson, konsernsjef/administrerende direktør samt landssjef Sverige
Michael Haagen Petersen, landssjef Danmark
Göran Lindö, operativsjef, samt sjef for bedriftsutvikling
Johan Karlsson, økonomidirektør

Omsetning
Cirka 4 milliarder kroner 2008 

Antall produkter
170000 produkter i sortimentet

Nærvær
Sverige, Danmark og Norge

Historie
Dustin AB startet sin virksomhet 1984

For ytterligere informasjon, kontakt:
Per Eriksson, administrerende direktør og konsernsjef på Dustin, tel: +46 (0)8 553 44 000

Emner

Tags


Om Dustin

Dustin er Nordens ledende forhandler av IT og forbrukerelektronikk på internett og via telefon. Dustin selger i Sverige, Danmark og Norge, kundene er bedrifter, offentlig sektor og privatpersoner. Dustins konkurransefortrinn er et bredt sortiment, rask levering og service. Sortimentet omfatter mer enn 200 000 produkter - fra nettbrett, PC-er, servere og nettverk til skjermer, skrivere, mobiltelefoner, PC-komponenter, PC-tilbehør, programvare og tjenester. Konsernet har 450 ansatte og en årlig omsetning på 4,5 milliarder SEK. Hovedeier av Dustin er investeringsselskapet Altor. For mer informasjon besøk www.dustin.no

Pressekontakt

Karin Tränk

Pressekontakt Press & PR Manager +46 73 850 54 85
Eva Ernfors

Eva Ernfors

Pressekontakt Head of Information +46 70 258 62 94