Gå videre til innhold
Stig Olstad, ansvarlig for Large Corporate and Public, Dustin i Norge.
Stig Olstad, ansvarlig for Large Corporate and Public, Dustin i Norge.

Pressemelding -

Dustin i Norge er kåret til Lenovo Partner of the Year for tredje år på rad

Dustin, som er en ledende nettbasert IT-partner i Norden og Benelux-landene, er for tredje år på rad kåret til ”Partner of the Year” av Lenovo.

Partner of the Year er en pris Lenovo deler ut hvert år til en partner som har levert vekst, selger hele bredden av Lenovo produkter og løsninger, og har et strategisk samarbeid med Lenovo.

– For oss henger Årets Partner veldig høyt og er en annerkjennelse av vårt samarbeid. Og like viktig som en bekreftelse på at kundene der ute har vært fornøyd med Lenovo og Dustin i fellesskap. Vårt samarbeid har skapt gode resultater og langsiktige relasjoner som først og fremst har skapt trygghet og kvalitet i leveransen ut til kunder. At vi har fått denne prisen nå, tre år på rad, er helt fantastisk og en god motivasjon i tiden foran oss, sier Stig Olstad, ansvarlig for Large Corporate and Public, Dustin i Norge.

– Det er stor konkurranse om Året Partner og at Dustin har vunnet tre år på rad, sier noe om den fantastiske veksten Lenovo har med Dustin. Det er fantastisk å se at veksten kommer innenfor alle segmenter de siste tre årene. Dustin ligger i tet når det kommer til leveransemodeller som Device-as-a-Service og er en partner som ligger i forkant av innkjøp og teknologitrender, sier Remi Hariz, Kanalsjef Lenovo Norge.

Emner


Dustin er en ledende online IT-partner i Norden og Benelux. Vi hjelper kundene våre med å tilby optimale IT løsninger tilpasset deres behov, slik at de alltid er i forkant.

Vi kan levere omtrent 280 000 produkter med relaterte tjenester til selskaper, offentlig sektor og privatpersoner. Salget for regnskapsåret 2021/22 utgjorde cirka 23,6 milliarder SEK, og drøyt 90 prosent av inntektene kom fra bedriftsmarkedet.

Dustin har cirka 2500 ansatte og har vært børsnoterte på Nasdaq Stockholm siden 2015, med hovedkvarter i Nacka Strand like utenfor Stockholm sentrum.

Kontakter

Karin Tränk

Karin Tränk

Pressekontakt Press & PR Manager +46 73 850 54 85
Eva Ernfors

Eva Ernfors

Pressekontakt Head of Communication +46 70 258 62 94