Gå videre til innhold
Stig Olstad, Country Manager, Dustin Norge.
Stig Olstad, Country Manager, Dustin Norge.

Pressemelding -

Dustin i Norge har vunnet flerårig avtale med NAV

Dustin, som er en ledende nettbasert IT-partner i Norden og Benelux-landene, har sammen med 3stepIT vunnet avtale med NAV. Avtalen omfatter leveranser av klientutstyr som tjeneste og har en varighet på fem år med mulighet for ytterligere tre år.

Dustin har levert klientutstyr til NAV i litt over tre år, men nå skal dette leveres som en tjeneste. Avtalen omfatter også leveranse av Macbooks, PC-skjermer og tilbehør og er vunnet sammen med 3stepIT som underleverandør på finansiering, livssyklushåndtering og avhending. 3stepIT er en ledende aktør i Norden for slike sirkulære tjenester for IT.

- Dustin er både stolte over den tilliten NAV viser oss, og ydmyke overfor den oppgaven som ligger foran oss. Denne leveransen vil bidra til å utvikle både Dustin og NAV mot en mer effektiv, og ikke minst mer klimavennlig og sirkulær fremtid, sier Stig Olstad, Country Manager, Dustin Norge.

Klientutstyr som en tjeneste baseres på månedlig betaling per enhet NAV har behov for, med pre-swap dersom utstyret av ulike grunner ikke fungerer eller blir skadet.

Løsningen er basert på automatiserte prosesser, slik at de ansatte i NAV kan fokusere på sine viktige arbeidsoppgaver. Ved endt bruk hos NAV returneres klientutstyr for gjenbruk eller gjennvinning. Dette bidrar til stor miljøgevinst.

Avtalen skal sikre NAV en kostnadseffektiv livsløpshåndtering av PC-er og mobiltelefoner som samtidig ivaretar målsetningen om velfungernde IT-utstyr, forutsigbare kostnader og miljøbesparelser. Samtidigt er vi glade for at vi med dette også viderutvikler vårt samarbeid med finansieringspartner på avtalen, 3step IT, avslutter Stig Olstad.

Emner


Dustin er en ledende online IT-partner i Norden og Benelux. Vi hjelper kundene våre med å tilby optimale IT løsninger tilpasset deres behov, slik at de alltid er i forkant.

Vi kan levere omtrent 280 000 produkter med relaterte tjenester til selskaper, offentlig sektor og privatpersoner. Salget for regnskapsåret 2021/22 utgjorde cirka 23,6 milliarder SEK, og drøyt 90 prosent av inntektene kom fra bedriftsmarkedet.

Dustin har cirka 2500 ansatte og har vært børsnoterte på Nasdaq Stockholm siden 2015, med hovedkvarter i Nacka Strand like utenfor Stockholm sentrum.

Kontakter

Karin Tränk

Karin Tränk

Pressekontakt Press & PR Manager +46 73 850 54 85
Eva Ernfors

Eva Ernfors

Pressekontakt Head of Communication +46 70 258 62 94