Gå videre til innhold
Stig Olstad, Business Unit & Country Managing Director Dustin Norge
Stig Olstad, Business Unit & Country Managing Director Dustin Norge

Pressemelding -

Dustin i Norge tildelt status som Apple Authorized Education Specialist

Dustin, som er en ledende nettbasert IT-partner med virksomhet i Norden og Nederland, har blitt tildelt status som Apple Authorized Education Specialist (AAES) av Apple Norge. AAES er Apple sin høyeste autorisasjon innen utdanningssektoren.

- Vi er svært stolte av og glade for at Dustin Norge er godkjent som Apple Authorized Education Specialist. Vi i Dustin har arbeidet tett sammen med Apple i mange år, og den tillitten vi nå blir vist tar samarbeidet et langt steg videre og er svært viktig for våre felleskunder, sier Stig Olstad, Business Unit & Country Managing Director Dustin Norge.

Dustin er en av de ledende Nordiske forhandlere av IT produkter og tjenester til private- og offentlige virksomheter. Selskapet har et sterkt fokus, stor kundebase og kompetanse innen utdanningssektoren i Norge, hvor man ser ytterligere vekstmuligheter i fremtiden.

- Som Apple Authorized Education Specialist vil vi nå kunne levere større og mer komplekse prosjekter og løsninger i tett samarbeid med Apple inn mot utdanningssektoren, slik at kundene våre kan sette fokus på undervisning og læring. Behovet er dessuten ekstra stort nå når flere skoler har hjemmeundervisning. Vi ser frem til å vokse på skolesegmentet med stor entusiasme, sier Stig Olstad.

I forbindelse med autorisasjonen har Dustin også styrket sin interne Apple praksis med flere nye medarbeidere, inklusive en egen Apple Education Specialist som skal fungere som en strategisk rådgiver og hjelpe kundene med å få komplette løsninger som er tilpasset etter skoleledelsens, lærernes og elevenes spesifikke behov.

Autorisasjonen er også helt på linje med Dustins holdbarhetsarbeid, der målet er å være 100 prosent sirkulær innen 2030. Ved å ta tilbake brukte produkter kan de senere gjenbrukes.

Les mer her.

For mer informasjon, vennligst kontakt:

Karin Tränk, Press & PR Manager, karin.trank@dustin.se, +46 73 850 54 85

Emner


Dustin er en ledende, nettbasert IT-partner med virksomhet i Norden og Nederland. Selskapet tilbyr IT-produkter med tilhørende tjenester og løsninger til bedrifter, offentlig sektor og privatpersoner med hovedfokus på små og mellomstore bedrifter. Dustin fungerer som et bro mellom produsentenes store utvalg og kundenes behov. Selskapet tilbyr cirka 255.000 produkter og tjenester, hvor Dustins ansatte hjelper kundene med å finne den rette løsningen.

Dustin har mer enn 1.800 medarbeidere, og omsetningen i 2018/19 endte på ca. 12,5 milliarder SEK. Mer enn 90 prosent av Dustins inntekter kommer fra bedriftsmarkedet. Dustin Group har vært børsnoterte på Nasdaq Stockholm siden 2015, og hovedkontoret er i Nacka, Stockholm.

Pressekontakt

Karin Tränk

Pressekontakt Press & PR Manager +46 73 850 54 85
Eva Ernfors

Eva Ernfors

Pressekontakt Head of Information +46 70 258 62 94