Følg Dustin

Dustin i Norge vinner tilbake nordisk avtale med Tradebroker

Pressemelding   •   jun 01, 2021 08:00 CEST

Dustin, som er en ledende nettbasert IT-partner med virksomhet i Norden og Nederland, har vunnet rammeavtale med innkjøpsorganisasjonens Tradebrokers 66 medlemsbedrifter. Avtalen, som omfatter IT-utstyr og -tjenester, har en varighet på tre år med en opsjon for å forlenge i ytterligere to år.

- Dustin har vært en leverandør til Tradebroker tidligere, så vi er både stolte og glade over å bli valgt igjen. Vi tror vi har mye å tilføre Tradebrokers medlemmer, og en slik avtale passer godt inn i vår leveranse- og kompetansemodell. Dustin ser frem til å jobbe tett med Tradebroker og medlemsbedriftene for sammen å kunne utvikle gode leveransemodeller for fremtiden, sier Stig Olstad, Business Unit & Country Managing Director Dustin Norge.

I Tradebroker inngår bedrifter som for eksempel Avinor, ABB, Bama Gruppen,
Circle K og Posten Norge. Avtalen er nordisk og innebærer at Tradebrokers medlemmer kan gjøre avrop på samme avtale i hele Norden.

- IT-utstyr og -tjenester er et viktig område for våre medlemmer og Tradebroker. Dustin leverte godt tidligere, noe som blant annet gjorde at de ble kåret til Årets leverandør i 2015. Det var og er en anerkjennelse for god jobbing og suksess i møte med medlemmene. Når de nå sørget for å være konkurransedyktige igjen, er vi trygge på at de vil følge opp medlemmene på en minst like god måte i kommende kontraktsperiode, sier Endre Klungland, Senior Avtaleansvarlig, Tradebroker.

Avtalen gjelder fra 1. juli 2021. Anskaffelsens omfang vil avhenge av avrop de enkelte medlemmene gjør under avtalen.

Dustin er en ledende, nettbasert IT-partner med virksomhet i Norden og Nederland. Selskapet tilbyr IT-produkter med tilhørende tjenester og løsninger til bedrifter, offentlig sektor og privatpersoner med hovedfokus på små og mellomstore bedrifter. Dustin fungerer som et bro mellom produsentenes store utvalg og kundenes behov. Selskapet tilbyr cirka 255.000 produkter og tjenester, hvor Dustins ansatte hjelper kundene med å finne den rette løsningen.

Dustin har mer enn 1.800 medarbeidere, og omsetningen i 2018/19 endte på ca. 12,5 milliarder SEK. Mer enn 90 prosent av Dustins inntekter kommer fra bedriftsmarkedet. Dustin Group har vært børsnoterte på Nasdaq Stockholm siden 2015, og hovedkontoret er i Nacka, Stockholm.