Følg Dustin

Dustin kjøper IT-leverandøren Norsk Data Senter AS

Pressemelding   •   nov 23, 2012 09:56 CET

Dustin har inngått avtale om å kjøpe den norske IT-leverandøren Norsk Data Senter AS (NDS). NDS er en landsdekkende IT-leverandør med fokus på små og mellomstore bedrifter, store private bedrifter og offentlig virksomheter. NDS har 161 ansatte og hadde en omsetning i fjor (2011) på 538 millioner.

NDS er enav Norges ledende leverandører av maskinvare, programvare og IT-tjenester. Selskapet ble stiftet i 1979 og driver virksomheten fra sitt hovedkvarter i Moss. NDS har avdelingskontorer i Oslo, Stavanger, Bergen og Trondheim. I forbindelse med oppkjøpet blir NDS en del av Dustin Group.

”Kjøpet av NDS ingår i Dustins strategi om vekst og posisjon i Norden.  Gjennom å integrere  NDS i konsernet, blir  vi tilsammen en av Norges største leverandører av IT produkter og tjenester. Kjøpet bidrar, sammen med tidligere kjøp av IT Hantverkarna og Best Office til å styrke vår posisjon innen tjenestemarkedet”, forteller Georgi Ganev, konsernsjef i Dustin.

NDS har gjennom mange år vært godt etablert, og hatt en sterk markedsposisjon i Norge. Gjennom dette oppkjøpet kan NDS og Dustin tilby en komplett portefølje av produkter og tjenester til alle kundesegmenter. Dustin og NDS vil sammen omsette for ca. 800 millioner i Norge.

”NDS har som Dustin, en sterk og kundeorientert bedriftskultur. Ved å kombinere Dustins effektive distribusjonsplattform med NDS lokale servicefokus, er jeg overbevist om at sammenslåingen vil gi våre kunder enda bedre rammebetingelser og muligheter" sier Morten Østberg, styreformann og gründer av NDS.

For at oppkjøpet skal gjennomføres, er det nødvendig med en godkjenning av det norske Konkurransetilsynet.

For mer info kontakt:

Mattias Lindquist, presskontakt
e-post: press@dustin.se
Telefon: +46 8 553 44 211

Morten Østberg, styreformann, NDS
e-post: mo@nds.no
Telefon:  +47 92 84 1000

Om Dustin

Dustin er Nordens ledende forhandler av IT og forbrukerelektronikk på internett og via telefon. Dustin selger i Sverige, Danmark og Norge, kundene er bedrifter, offentlig sektor og privatpersoner. Dustins konkurransefortrinn er et bredt sortiment, rask levering og service. Sortimentet omfatter mer enn 200 000 produkter - fra nettbrett, PC-er, servere og nettverk til skjermer, skrivere, mobiltelefoner, PC-komponenter, PC-tilbehør, programvare og tjenester. Konsernet har 450 ansatte og en årlig omsetning på 3,8 milliarder. For mer informasjon besøk www.dustin.no

Vedlagte filer

PDF-dokument