Gå videre til innhold
Dustin lanserer sitt nye varemerke

Pressemelding -

Dustin lanserer sitt nye varemerke

Nå lanserer Dustin sitt nye varemerke Acutek. Sortimentet er utviklet for å møte den økende etterspørselen etter enklere produkter til lavere priser, og består av headsett og ørepropper med et enkelt og holdbart design.

Acutek vil i begynnelsen kun tilby headsett og ørepropper, men på sikt vil dette sortimentet utvides. Både design og emballasje er forenklet for å kunne levere høy holdbarhet og ytelse til en konkurransedyktig pris.

– Med Acutek møter vi økt etterspørsel fra offentlig sektor og større bedrifter på store volum, enklere produkter og lave priser. Vi har forenklet alle produkter, slik at de oppfyller basisfunksjonene uten at det går på bekostning av hverken kvalitet eller holdbarhet, sier Robert Pap, Vice President Private Label, Dustin.

Ved å ta inn større volum, produkter med færre komponenter og funksjoner, samt en smartere produksjons- og emballeringsprosess, kan Dustin opprettholde lave produktpriser. Mer effektivt valg av emballasje betyr flere produkter per container, mens det miljømessige aspektet med mindre emballasjemateriale i kun papp og ensfarget trykk innebærer færre ressurser og enklere gjenvinning.

– Jeg er utrolig stolt over at vi har klart å skape disse produktene som er helt i tråd med vår bærekraftstrategi, samtidig som de møter kundenes behov og prisforventninger på en måte som skiller oss fra konkurrentene, avslutter Robert Pap.

Acutek-sortimentet selges på alle markeder der Dustin driver virksomhet.

Dustin har også en rekke andre egne varemerker, som Voxicon, Prokord, Cirafon, Gilford og Tranzip. Acutek produseres, i likhet med Dustins andre varemerker, i selskapets egne fabrikker. Dustin foretar regelmessige kvalitetskontroller i en transparent prosess med løpende dialog og besøk i fabrikkene for å sikre kontinuerlig forbedring.

For mer informasjon, vennligst kontakt:
Karin Tränk, Press & PR Manager, karin.trank@dustin.se, +46 73 850 54 85

Emner


Dustin er en ledende online IT-partner i Norden og Benelux. Vi hjelper kundene våre med å tilby optimale IT løsninger tilpasset deres behov, slik at de alltid er i forkant.

Vi kan levere omtrent 255 000 produkter med relaterte tjenester til selskaper, offentlig sektor og privatpersoner. Salget for regnskapsåret 2020/21 utgjorde cirka 15,9 milliarder SEK, og drøyt 90 prosent av inntektene kom fra bedriftsmarkedet.

Dustin har cirka 2400 ansatte og har vært børsnoterte på Nasdaq Stockholm siden 2015, med hovedkvarter i Nacka Strand like utenfor Stockholm sentrum.

Kontakter

Eva Ernfors

Eva Ernfors

Pressekontakt Head of Communication +46 70 258 62 94