Gå videre til innhold
Dustin rekrutterer informasjonssjef fra Eniro

Pressemelding -

Dustin rekrutterer informasjonssjef fra Eniro

Eva Ernfors blir informasjonssjef på Dustin, en av Nordens ledende forselgere av IT og hjemmeelektronikk. Hun kommer fra Eniro der hun som ansvarlig for presse og PR har vært en del av snuoperasjonen som selskapet har gjort.

Rollen som informasjonssjef er ny og er et grep for å styrke Dustins posisjon på markedet.

”Med Dustins fortsatte fokus på helhetsløsninger for små og mellomstore bedrifter i hele Norden trenger vi å forsterke kommunikasjonen vår. Her kommer Evas erfaring av en integrert og resultatorientert arbeidsmåte som forsterker varemerket på flere markeder til å bli viktig”, sier Caroline Johansson, Nordisk markedsdirektør Dustin Group.

”Dustin har et sterkt varemerke i en spennende bransje og er et selskap som vokser. Jeg ser fram imot å være med på å bygge Dustins kommunikasjon framover”, sier Eva Ernfors.

Eva har bakgrunn som PR-sjef på Telenor Sverige og rådgiver på blant annet Diplomat Communications og Kreab. Hun begynner hos Dustin i April.

For ytterligere informasjon:

Caroline Johansson, Nordisk markedsdirektør Dustin Group
Telefon: +46 70-250 52 73

Eva Ernfors
Telefon: +4672-728 73 23


Emner

Kategorier


Om Dustin

Dustin er Nordens ledende leverandør av IT og hjemmeelektronikk. Siden starten i 1984 har vi vokst til et konsern med mer enn 900 engasjerte medarbeidere i Norge, Sverige, Danmark og Finland. I dag omsetter vi 5,4 milliarder kroner og tilbyr cirka 200 000 produkter med tilhørende tjenester via nettsiden og katalogen vår. Kundene våre består av bedrifter, offentlig sektor og privatpersoner. Vi tilbyr smarte helhetsløsninger, et bredt sortiment og raske leveranser – alt for å møte dine IT-behov. Mer informasjon finner du på dustin.no.

 

Kontakter

Karin Tränk

Karin Tränk

Pressekontakt Press & PR Manager +46 73 850 54 85
Eva Ernfors

Eva Ernfors

Pressekontakt Head of Communication +46 70 258 62 94