Gå videre til innhold
Dustin rekrutterer miljøsjef fra Microsoft

Pressemelding -

Dustin rekrutterer miljøsjef fra Microsoft

Stephanie Forsblom blir ansatt som miljøsjef hos Dustin. Hun kommer fra stillingen som sjef for bærekraft hos Microsoft og før det hos Nokia.

Stillingen er nyopprettet, og er en del av Dustins arbeid med å gjøre IT stadig mer bærekraftig. Stephanie har tidligere vært sjef for bærekraftsarbeidet hos Microsoft og Nokia, og har lang erfaring med oppfølging av miljøarbeid i leveransekjeden.

- Stephanie kommer til å bidra til fortsatt utvikling av Dustins bærekraftsarbeid med sin brede erfaring fra arbeid med miljøspørsmål og sosialt ansvar. Redusert miljøpåvirkning og ansvarlige innkjøp er to av Dustins fem fokusområder innen bærekraft, sier Robert Pap, Head of Group Supply Chain.

Stephanie begynner i sin nye stilling i midten av mars.

- Dustin har en tydelig ambisjon når det gjelder bærekraft og langsiktig verdiskaping. Jeg gleder meg til å få videreutvikle dette arbeidet sammen med Dustins leverandører og øvrige samarbeidspartnere, sier Stephanie Forsblom.

For mer informasjon, vennligst kontakt:

Eva Ernfors, informasjonssjef Dustin, +46 70 258 62 94

Dustin er en av Nordens ledende forhandlere av IT-produkter med tilhørende tjenester til bedrifter, offentlig sektor og privatpersoner. Med kjernen i e-handel fungerer Dustin som et bindeledd mellom det store utvalget hos leverandørene og kundenes behov, der Dustins ansatte hjelper kundene å finne rett løsning utfra deres behov.

Dustin er en one-stop-shop som tilbyr cirka 200 000 produkter med tilhørende tjenester, funksjoner og løsninger. Virksomheten drives i Sverige, Norge, Danmark og Finland.

Selskapet har mer enn 900 ansatte. Omsetningen i regnskapsåret 2014/15 utgjorde ca. 7,9 milliarder SEK. Mer enn 90 prosent av Dustins inntekter kommer fra bedriftsmarkedet med fokus på små- og mellomstore bedrifter. Dustin Group er børsnotert på Nasdaq Stockholm fra 2015 og har hovedkontor i Nacka, Stockholm.

Emner

Kategorier

Kontakter

Karin Tränk

Karin Tränk

Pressekontakt Press & PR Manager +46 73 850 54 85
Eva Ernfors

Eva Ernfors

Pressekontakt Head of Communication +46 70 258 62 94