Gå videre til innhold

Pressemelding -

Dustin tar Bademiljø til nettskyen

Med en skyløsning fra Dustin Norge blir Bademiljøs medlemmer mer fleksible samtidig som IT-driftskostnadene reduseres. Den skalerbare løsningen gjør det mulig for alle Bademiljøs 115 medlemmer å tilkoble seg og samle sine egne programmer og applikasjoner i en felles moderne plattform i nettskyen.

- En felles plattform gir bedre kontroll og økt effektivitet. Utfordringen var å fremstille en standardisert nettskytjeneste som enkelt kunne integreres i det eksisterende IT-miljøet hos alle medlemmene, sier Jens Haviken, landssjef i Dustin Norge.

Bademiljø består av ca. 115 medlemmer (butikker og rørleggere) som selger baderomsløsninger og VVS-tjenester.


For mer informasjon, vennligst kontakt:

Eva Ernfors, informasjonssjef Dustin, +46 70 258 62 94

Emner

Kategorier


Om Dustin

Dustin er en av Nordens ledende forhandlere av IT-produkter med tilhørende tjenester til bedrifter, offentlig sektor og privatpersoner. Med kjernen i e-handel fungerer Dustin som et bindeledd mellom det store utvalget hos leverandørene og kundenes behov, der Dustins ansatte hjelper kundene å finne rett løsning utfra deres behov.

Dustin er en one-stop-shop som tilbyr cirka 200 000 produkter med tilhørende tjenester, funksjoner og løsninger. Virksomheten drives i Sverige, Norge, Danmark og Finland.

Selskapet har mer enn 900 ansatte. Omsetningen i regnskapsåret 2014/15 utgjorde ca. 7,9 milliarder SEK. Mer enn 90 prosent av Dustins inntekter kommer fra bedriftsmarkedet med fokus på små- og mellomstore bedrifter. Dustin Group er børsnotert på Nasdaq Stockholm fra 2015 og har hovedkontor i Nacka, Stockholm.

Kontakter

Karin Tränk

Karin Tränk

Pressekontakt Press & PR Manager +46 73 850 54 85
Eva Ernfors

Eva Ernfors

Pressekontakt Head of Communication +46 70 258 62 94