Følg Dustin

Dustin vinner avtale med NRK om leveranse av avanserte tjenester og løsninger

Pressemelding   •   jun 05, 2018 08:31 CEST

Dustin har vunnet en avtale om leveranse av skytjenester til NRK. Avtalen innebefatter backup og datalagring.

Tjenesten leveres av Dustins heleide selskap Purity IT, som de kjøpte våren 2017. Avtalen løper over tre år med mulighet for forlengelse i ytterligere to år, og omfatter 20 av NRKs datasentre i Norge.

- Det er en milepæl for Dustin å signere en tjenesteavtale av denne størrelsen, og med en aktør som stiller veldig høye krav til smarte tekniske løsninger og høy sikkerhet. Det viser hvordan vi hele tiden utvikler vårt tilbud og potensialet som finnes i avanserte tjenester og løsninger sier Thomas Ekman, direktør og konsernsjef for Dustin.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:
Eva Ernfors, Informasjonssjef: +46 70 258 62 94 

Om Dustin

Dustin er en av Nordens ledende forhandlere av IT-produkter med tilhørende tjenester til bedrifter, offentlig sektor og privatpersoner. Med kjernen i e-handel fungerer Dustin som et bindeledd mellom det store utvalget hos leverandørene og kundenes behov, der Dustins ansatte hjelper kundene å finne rett løsning utfra deres behov.

Dustin er en one-stop-shop som tilbyr cirka 250 000 produkter med tilhørende tjenester, funksjoner og løsninger. Virksomheten drives i Sverige, Norge, Danmark og Finland.

Selskapet har mer enn 1 000 ansatte. Omsetningen i regnskapsåret 2016/17 utgjorde ca. 9,3 milliarder SEK. Mer enn 90 prosent av Dustins inntekter kommer fra bedriftsmarkedet med fokus på små- og mellomstore bedrifter. Dustin Group er børsnotert på Nasdaq Stockholm fra 2015 og har hovedkontor i Nacka, Stockholm.