Gå videre til innhold
Stig Olstad, ansvarlig for Large Corporate and Public, Dustin i Norge.
Stig Olstad, ansvarlig for Large Corporate and Public, Dustin i Norge.

Pressemelding -

Dustin vinner avtale med Statnett

Dustin, en ledende onlinebasert IT-partner i Norden og Benelux, har vunnet en rammeavtale med Statnett. Avtalen, som omfatter standard IT brukerutstyr, PC-klienter, server, lagring, backup, utstyr til datasenter, nettverk og brannmur, har en varighet på to år og seks måneder med en opsjon for å forlenge i ytterligere to år. Avtalen er inngått via Stiftelsen Tradebroker på vegne av Statnett SF.

- Dustin er både stolte over den tilliten Statnett viser oss, og ydmyke overfor den oppgaven som ligger foran oss. Nå gleder vi oss til å ta fatt på spennende prosjekter fremover som skal utvikle både Dustin og Statnett videre mot en enda mer effektiv, og ikke minst klimavennlig og sirkulær fremtid, sier Stig Olstad, ansvarlig for Large Corporate and Public, Dustin i Norge.

Dustin skal levere standard IT-utstyr og klienter, server, backup, datacenter, nettverk, lagring og brannmur. Statnett skal ha mulighet til å bestille produkter etter behov, fra Dustins totale varesortiment. Den nye avtale kommer til å gi Statnett en fortsatt god kontroll på IT-brukerutstyr og skal ha full livssyklushåndtering av klienter med avhending. Dette sikrer gjenbruk og miljømessig håndtering av utrangert utstyr.

Emner


Dustin er en ledende onlinebasert IT-partner i Norden og Benelux. Vi hjelper kundene våre med å tilby optimale IT løsninger tilpasset deres behov, slik at de alltid er i forkant.

Vi kan levere omtrent 280 000 produkter med relaterte tjenester til selskaper, offentlig sektor og privatpersoner. Salget for regnskapsåret 2022/23 utgjorde cirka 23,6 milliarder SEK, og drøyt 90 prosent av inntektene kom fra bedriftsmarkedet.

Dustin har cirka 2200 ansatte og har vært børsnoterte på Nasdaq Stockholm siden 2015, med hovedkvarter i Nacka Strand like utenfor Stockholm sentrum.

Kontakter

Karin Tränk

Karin Tränk

Pressekontakt Press & PR Manager +46 73 850 54 85
Eva Ernfors

Eva Ernfors

Pressekontakt Head of Communication +46 70 258 62 94