Følg Dustin

Dustin vinner ny avtale med norske Sykehusinnkjøp HF

Pressemelding   •   nov 17, 2016 09:25 CET

Dustin har igjen blitt valgt som leverandør hos Sykehusinnkjøp HF (tidligere HINAS). Avtalen gjelder leveranser av PC’er, skjermer og Windowsbaserte nettbrett inntil et år eller til en ny rammeavtale er på plass. 

Avtalen er en av de største klientavtalene i Norge og er en prolongering på rammeavtalekonkurransen som Sykehusinnkjøp HF (Hinas) gjennomførte i 2014.

- Vi har vunnet avtalen etter nøye tester og gjennom at vi leverte et tilbud med høy kvalitet til en meget bra pris. Dette bekrefter at vårt brede produktportefølje, raske leveranser og gode IT-kunnskaper er en fordel for våre kunder, sier Michael Haagen Petersen, VP Corporate Public Enterprise Dustin.

For mer informasjon, vennligst kontakt:

Eva Ernfors, informasjonssjef Dustin, +46 70 258 62 94

Om Dustin

Dustin er en av Nordens ledende forhandlere av IT-produkter med tilhørende tjenester til bedrifter, offentlig sektor og privatpersoner. Med kjernen i e-handel fungerer Dustin som et bindeledd mellom det store utvalget hos leverandørene og kundenes behov, der Dustins ansatte hjelper kundene å finne rett løsning utfra deres behov.

Dustin er en one-stop-shop som tilbyr cirka 200 000 produkter med tilhørende tjenester, funksjoner og løsninger. Virksomheten drives i Sverige, Norge, Danmark og Finland.

Selskapet har mer enn 900 ansatte. Omsetningen i regnskapsåret 2015/16 utgjorde ca. 8,3 milliarder SEK. Mer enn 90 prosent av Dustins inntekter kommer fra bedriftsmarkedet med fokus på små- og mellomstore bedrifter. Dustin Group er børsnotert på Nasdaq Stockholm fra 2015 og har hovedkontor i Nacka, Stockholm.