Følg Dustin

Dustin vokser i Norge

Pressemelding   •   feb 03, 2020 08:30 CET

Dustin utvider tilbudet sitt i Norge når Core Services og Purity IT integreres og blir Dustin. Det er en klar trend blant bedrifter å kjøpe IT-tjenester og gjennom oppkjøp av selskaper med spisskompetanse utvider Dustin tilbudet sitt av IT-løsninger.

Core Services og Purity IT ble kjøpt av Dustin i 2017 og har ca. 50 medarbeidere. De er spesialiserte på infrastrukturløsninger og skytjenester for back-up og lagring.

- Bedriftenes behov for IT-tjenester vokser og det er en viktig del av Dustins strategi å utvide tilbudet vårt ved å kjøpe opp selskap som er spesialiserte på løsninger og tjenester. Core Services og Purity IT er to viktige puslebiter i å bygge opp tilbudet vårt, og derfor er det viktig for oss at de nå er helt integrert i Dustin, sier Alexandra Drevenlid EVP Services & Solutions Dustin.

Dustin har i løpet av de fem siste årene kjøpt opp 14 selskap som alle er spesialiserte på tjenester og løsninger.

- Som en del av Dustin får vi mulighet til å nå ut til flere kunder med våre løsninger og tjenester. I tillegg får våre eksisterende kunder tilgang til et langt bredere produkt- og tjeneste sortiment gjennom Dustin, sier Britt Aas Fidjestøl, leder for Core Services.

- Nå som vi er Dustin vil vi kunne eksportere tjenestetilbudet vårt til hele Norden. Og med alle nye kollegaer får vi også nye muligheter til å utvikle tilbudet vårt og sette det i en sammenheng med andre tjenester, sier Kjell-Rune Oyrås, leder Purity IT.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:
Eva Ernfors, Informasjonssjef: +46 70 258 62 94

Dustin er en ledende onlinebaseret IT-partner i Norden og Nederland. Selskapet tilbyr IT-produkter med tilhørende tjenester og løsninger til bedrifter, offentlig sektor og privatpersoner med hovedfokus på små og mellomstore bedrifter. Dustin fungerer som et bro mellom produsentenes store utvalg og kundenes behov. Selskapet tilbyr cirka 255.000 produkter og tjenester, hvor Dustins ansatte hjelper kundene med å finne den rette løsningen.

Dustin har mer enn 1.800 medarbeidere, og omsetningen i 2018/19 endte på ca. 12,5 milliarder SEK. Mer enn 90 prosent av Dustins inntekter kommer fra bedriftsmarkedet. Dustin Group har vært børsnoterte på Nasdaq Stockholm siden 2015, og hovedkontoret er i Nacka, Stockholm.