Følg Dustin

Finske Businessforum integreres i Dustin

Pressemelding   •   okt 03, 2016 08:00 CEST

Businessforum skifter navn til Dustin og integreres full ut i konsernet. Selskapet ble kjøpt opp i 2013, og i april 2016 lanserte Dustin sin e-handel i Finland. Nå integreres Businessforum fullt ut i Dustin og legger til rette for one-stop-shop for finske bedrifter, offentlig sektor og forbrukere.

Dustin har kjernen sin i netthandel og tilbyr IT-produkter, tjenester og løsninger med fokus på små og middels store bedrifter. Businessforum har lang erfaring med IT-løsninger for store bedrifter og offentlig sektor.

- Gjennom å fullt ut integrere Businessforum i Dustin kan vi dra nytte av storbedriftsfordelene med en felles nordisk IT-plattform og sentrale funksjoner innen blant annet innkjøp og logistikk. De finske kundene vil nå kunne ta del i hele Dustins tilbud under et og samme varemerke, sier Georgi Ganev adm.dir. og konsernsjef for Dustin. 

For mer informasjon, vennligst kontakt:

Eva Ernfors, informasjonssjef Dustin, +46 70 258 62 94

Om Dustin

Dustin er en av Nordens ledende forhandlere av IT-produkter med tilhørende tjenester til bedrifter, offentlig sektor og privatpersoner. Med kjernen i e-handel fungerer Dustin som et bindeledd mellom det store utvalget hos leverandørene og kundenes behov, der Dustins ansatte hjelper kundene å finne rett løsning utfra deres behov.

Dustin er en one-stop-shop som tilbyr cirka 200 000 produkter med tilhørende tjenester, funksjoner og løsninger. Virksomheten drives i Sverige, Norge, Danmark og Finland.

Selskapet har mer enn 900 ansatte. Omsetningen i regnskapsåret 2014/15 utgjorde ca. 7,9 milliarder SEK. Mer enn 90 prosent av Dustins inntekter kommer fra bedriftsmarkedet med fokus på små- og mellomstore bedrifter. Dustin Group er børsnotert på Nasdaq Stockholm fra 2015 og har hovedkontor i Nacka, Stockholm.