Følg Dustin

Jens Haviken blir landssjef for Dustin i Norge

Pressemelding   •   aug 19, 2013 12:00 CEST

I september tiltrer Jens Haviken som sjef i Dustin Norge.

Jens Haviken kommer fra Microsoft, hvor han de siste to årene har hatt ansvaret for Enterprise Services i Norge.

"Jeg ser frem til å være med å utvikle Dustins norske virksomhet til å bli en ledende aktør i det norske markedet. Dustins distribusjonsplattform kombinert med den lokale spisskompetansen i NDS er en kraftfull kombinasjon som vil sikre kostnadseffektive og gode IT-løsninger for eksisterende og nye kunder", sier den påtroppende lederen Jens Haviken.

Før sin tid i Microsoft jobbet Jens i Accenture, hvor han var ansvarlig for enheten Accenture Technology Solutions på nordisk basis.

"Jens brede bransjekunnskap, sterke resultater og gode referanser som leder viser at han er den rette kandidaten til å utvikle Dustin virksomhet i Norge", sier Georgi Ganev, konsernsjef  i Dustin.

Dustin har vært etablert i Norge siden 2009 og kjøpte i fjor Norsk Data Senter (NDS). NDS inngår siden oppkjøpet i Dustins nordiske konsern.

Mer informasjon:

Jens Haviken, Norgessjef Dustin
E-mail: jens.haviken@dustin.no
Telefon: +47 930 90 070 

Mattias Lindquist, pressekontakt
E-mail: press@dustin.se
Telefon: +46 8 553 44 211

 

Om Dustin

Dustin er Nordens ledende leverandør av IT og hjemmeelektronikk. Siden starten i 1984 har vi vokst til et konsern med mer enn 900 engasjerte medarbeidere i Norge, Sverige, Danmark og Finland. I dag omsetter vi 5,4 milliarder kroner og tilbyr cirka 200 000 produkter med tilhørende tjenester via nettsiden og katalogen vår. Kundene våre består av bedrifter, offentlig sektor og privatpersoner. Vi tilbyr smarte helhetsløsninger, et bredt sortiment og raske leveranser – alt for å møte dine IT-behov. Mer informasjon finner du på dustin.no.

 

Vedlagte filer

PDF-dokument