Følg Dustin

Malorama velger Dustin

Pressemelding   •   jun 16, 2016 09:15 CEST

Dustin Norge har fått i oppdrag av Malorama å levere en helhetsløsning som omfatter drift, vedlikehold, support og uttak av kundens datamaskiner. En fast månedsavgift per bruker gjør det enkelt for Malorama å planlegge sin IT langsiktig uten uforutsette kostnader og gir dem samtidig økt kontroll og sikkerhet.

- Dette er et godt eksempel på hvordan vi kombinerer produkter og tjenester til en effektiv helhetsløsning. Malorama så et potensiale i å effektivisere håndteringen sin av datamaskiner og samtidig få bedre kontroll over sine IT-kostnader. Med denne løsningen får de datamaskiner som er konfigurerte etter sine behov, løpende vedlikehold og dessuten tar vi hånd om datamaskinene på en bærekraftig måte når de ikke lengre er i bruk sier Jens Haviken, Head of Services & Solutions, Dustin.

Dustins Klient som tjeneste tilbyr en komplett løsning med proaktiv feilretting (virus etc.), løpende oppdateringer av software/drivere/firmware, 1-1, brukersupport med fjernsupport som gir en betydelig effektivisering av kundens klientmiljø. Dette i en og samme pakke til en fast månedskostnad. Les mer på dustin.no.

Malorama er Norges største handelshus for overflateprodukter med 15 proffbutikker, 30 Mal Proff partnere og over 130 Fargerikebutikker. Med sentrallager på Kløfta og i tillegg et distribusjonslager i Bodø. 

For mer informasjon, vennligst kontakt:

Eva Ernfors, informasjonssjef Dustin, +46 70 258 62 94

Om Dustin

Dustin er en av Nordens ledende forhandlere av IT-produkter med tilhørende tjenester til bedrifter, offentlig sektor og privatpersoner. Med kjernen i e-handel fungerer Dustin som et bindeledd mellom det store utvalget hos leverandørene og kundenes behov, der Dustins ansatte hjelper kundene å finne rett løsning utfra deres behov.

Dustin er en one-stop-shop som tilbyr cirka 200 000 produkter med tilhørende tjenester, funksjoner og løsninger. Virksomheten drives i Sverige, Norge, Danmark og Finland.

Selskapet har mer enn 900 ansatte. Omsetningen i regnskapsåret 2014/15 utgjorde ca. 7,9 milliarder SEK. Mer enn 90 prosent av Dustins inntekter kommer fra bedriftsmarkedet med fokus på små- og mellomstore bedrifter. Dustin Group er børsnotert på Nasdaq Stockholm fra 2015 og har hovedkontor i Nacka, Stockholm.