Gå videre til innhold

Pressemelding -

Norsk Data Senter inngår rammeavtale med Sør Trøndelag fylkeskommune

Den norske IT-leverandøren Norsk Data Senter (NDS), som har vært en del av Dustin Nordic Group siden desember 2012, har inngått en rammeavtale med Sør Trøndelag fylkeskommune (STFK). Avtalen er verdt opptil 200 millioner kroner.

Avtalen er gjeldene i to år med opsjon på forlengelse i inntil fire år, og har en verdi på ca 35 millioner kroner per år. Dette er en videreføring av rammeavtalen for IT-utstyr som NDS har hatt siden juli 2009. NDS skal levere datamaskiner, nettbrett, skjermer, projektorer, servere samt tilbehør, til kommunale kontorer og organisasjoner i Sør Trøndelag og fylkets 19 kommuner.

"STFK er en av våre viktigste kunder. Offentlig sektor er i økende grad med på å drive utviklingen av innovative IT-løsninger, noe som gjør STFK en spennende partner for oss. Vi ser frem til fortsatt samarbeid", sier Parly Stallvik, salgsdirektør for NDS Midt-Norge.

Den nye rammeavtalen skiller seg litt fra den avtalen som ble signert i juli 2009. Avtalen for digitale læremidler deles mellom NDS og to andre aktører, mens avtalen for OXC kompatible enheter har vært med en annen leverandør helt fra 2009. Hvem som tildeles kontrakten for nettverk og kommunikasjonsutstyr er fortsatt til vurdering.

"Rammeavtalen som NDS nå forlenger med Sør-Trøndelag fylkeskommune er bevis på at Dustin Group har en sterk lokal tilstedeværelse i Norge. Vi vinner anbudet i sterk konkurranse for andre gang på rad siden 2009. Dette viser vår styrke i markedet", sier Georgi Ganev, President og CEO i Dustin Group.

I tillegg til den utvidede rammeavtalen for IT-utstyr har NDS siden juli 2011 også inngått to rammeavtaler for konsulenttjenester og multifunksjonsmaskiner, samt print og service med STFK. De to kontraktene har en varighet på mellom to og fire år og en samlet verdi på rundt 25 millioner kroner per år.

For mer informasjon:

Parly Stallvik, Salgdirektør NDS Midt-Norge
E-post: ps@nds.no
Telefon: +47 926 45 141

Mattias Lindquist, pressekontakt
E-post: press@dustin.se
Telefon: +46 8 553 44 211

 

Emner

Kategorier


Om Dustin

Dustin er Nordens ledende leverandør av IT og hjemmeelektronikk. Siden starten i 1984 har vi vokst til et konsern med mer enn 900 engasjerte medarbeidere i Norge, Sverige, Danmark og Finland. I dag omsetter vi 5,4 milliarder kroner og tilbyr cirka 200 000 produkter med tilhørende tjenester via nettsiden og katalogen vår. Kundene våre består av bedrifter, offentlig sektor og privatpersoner. Vi tilbyr smarte helhetsløsninger, et bredt sortiment og raske leveranser – alt for å møte dine IT-behov. Mer informasjon finner du på dustin.no.

 

Kontakter

Eva Ernfors

Eva Ernfors

Pressekontakt Head of Communication +46 70 258 62 94