Gå videre til innhold

Pressemelding -

Norsk Data Senter - ny rammeavtale med HINAS

Norsk Data Senter, NDS, har blitt tildelt en rammeavtale med HINAS (Helseforetakenes Innkjøpsservice AS) for skrivere og skannere. Under avtaleperioden, vil NDS  levere skrivere og skannere til rundt 65 sykehus i hele Norge. Det er tilsammen fire helseregioner med tilhørende Institusjoner.

Hele avtalen anslås å være verdt rundt 10 millioner kroner per år, og løper i to år med opsjon på forlengelse i ytterligere to år.

- Vi er veldig glade for at Norsk Data Senter ha fått denne tilliten fra HINAS, og ser frem til dette samarbeidet, sier Jens Haviken, Norgesjef Dustin og ansvarlig for Norsk Data Senter.

Den norske IT-leverandøren Norsk Data Senter (NDS), har vært en del av Dustin Group siden desember 2012.

Mer informasjon:

Jens Haviken, Norgessjef Dustin/NDS, 0930 90 070 

Eva Ernfors, informasjonssjef  Dustin,  +46 70 258 62 94

Dustin er Nordens ledende leverandør av IT og hjemmeelektronikk. Siden starten i 1984 har vi vokst til et konsern med ca 1000 engasjerte medarbeidere i Sverige, Norge, Danmark og Finland. I dag omsetter vi ca 6 milliarder kroner og tilbyr cirka 200 000 produkter med tilhørende tjenester via nettsiden og katalogen vår. Kundene våre består av bedrifter, offentlig sektor og privatpersoner. Vi tilbyr smarte helhetsløsninger, et bredt sortiment og raske leveranser – alt for å møte dine IT-behov. Mer informasjon finner du på dustin.no.

Emner

Tags 

Pressekontakt

Karin Tränk

Pressekontakt Press & PR Manager +46 73 850 54 85
Eva Ernfors

Eva Ernfors

Pressekontakt Head of Information +46 70 258 62 94