Gå videre til innhold
Norsk Data Senter vinner enda en rammeavtale med HINAS

Pressemelding -

Norsk Data Senter vinner enda en rammeavtale med HINAS

Norsk Data Senter, som inngår i Dustin, vinner rammeavtalen med HINAS (Helseforetakenes Innkjøpsservice AS) om leveranse av PC, skjermer og Windowsbaserte nettbrett til 65 stk sykehus i Norge.

Verdien på rammeavtalen estimeres av HINAS til cirka 80 millioner NOK pr år. Avtalen løper over to år med mulighet til forlengelse i ytterligere to i form av årlige forlengelser. NDS har tidligere i år også signert en rammeavtale med HINAS om leveranser av skrivere og scannere.

- At vi i løpet av året har vunnet to store rammeavtaler med HINAS er et bevis på at vi med vår brede produktportefølje, høye servicegrad og konkurransedyktige priser, er en attraktiv partner for offentlig sektor, sier Jens Haviken, landssjef Dustin Norge, som eier NDS.

- NDS vant konkurransen på bakgrunn av at de leverte de maskinene som tilfredsstiller helseforetakenes krav og tilbyr tjenester med en kvalitet og et prisnivå som var bedre enn de øvrige tilbyderne. I konkurransen fikk vi inn tre gode tilbud som alle oppfylte helseforetakenes krav, etter endt evaluering trakk altså Norsk Data Senter AS det lengste strået. Vi ser frem til et konstruktivt samarbeid med en leverandør som er ny for helseforetakene, men som har erfaring fra andre oppdrag som gjør oss trygge på at de kan levere maskiner til Norges største kunde, sier Bjørn Breivik Prosjektleder IKT.

Leveransene kommer til å skje i samarbeide med Hewlett-Packard Norge.

- I Hewlett-Packard er vi svært godt fornøyde med HINAS-avtalen og samarbeidet med NDS for leveranse av PC-utstyr til helseregionene. HP har de siste årene investert betydelig i innovasjon, og vi er stolte over å bidra til å effektivisere helse-Norge med nyeste teknologi fra HP, sier Verner Hølleland, direktør for HP’s Print -og PC- forretning i Norge.

Mer informasjon:

Jens Haviken, landssjef Dustin Norge, 930 90 070 

Eva Ernfors, informasjonssjef Dustin, +46 70 258 62 94

Emner

Tags


Om Dustin

Dustin er en av Nordens ledende forhandlere av IT-løsninger til bedrifter, offentlig sektor og privatpersoner. Med kjernen i e-handel fungerer Dustin som et bindeledd mellom det store utvalget hos leverandørene og kundenes behov, der våre medarbeidere hjelper kundene å finne rett løsning utfra deres behov. 


Dustin er en one-stop-shop som tilbyr cirka 200 000 produkter med tilhørende tjenester og løsninger. Virksomheten drives i Sverige, Norge, Danmark og Finland. I tillegg til Dustin og Dustin home inngår også Norsk Data Senter (Norge), Businessforum (Finland) og IT-Hantverkarna (Sverige) i konsernet.


Selskapet har cirka 900 medarbeidere. Omsetningen i regnskapsåret 2012/13 utgjorde ca 5,5 milliarder SEK. Cirka 90 prosent av Dustins inntekter kommer fra bedriftsmarkedet med fokus på små- og mellomstore bedrifter. Dustin eies av Altor Fund II og har hovedkontor i Nacka, Stockholm.

Pressekontakt

Karin Tränk

Pressekontakt Press & PR Manager +46 73 850 54 85
Eva Ernfors

Eva Ernfors

Pressekontakt Head of Information +46 70 258 62 94