Gå videre til innhold
Verner Hølleland, Managing Director HP Norge og Stig Olstad, Dustin.
Verner Hølleland, Managing Director HP Norge og Stig Olstad, Dustin.

Pressemelding -

Trippelseier for Dustin i HP Partner Awards

Dustin, en ledende nettbasert IT-partner i Norden og Benelux, vant idag priser i hele tre kategorier i HP Partner Awards og vant dermed en tredjedel av alle premiene.

HP Partner Awards er priser HP deler ut til partnere som utmerker seg spesielt bra i forskjellige kategorier. Totalt delas priser ut i ni kategorier hvor Dustin vant en pris i kategoriene Årets HP Partner, Årets DesignJet Spesialist og - for fjerde år på rad - Årets Print Solution Partner.

– Å motta prisen for Årets Partner fra HP er en stor ære. Jeg er ekstra stolt av at vi også mottar to priser innenfor Print, som er et viktig satsningsområde for Dustin framover, sier Stig Olstad, Business Unit Director LCP Norge på Dustin.

Begrunnelsen for Årets HP Partner lyder som følger:

”Dustin har stått fjellstøtt sammen med HP gjennom et år fylt av tidvis store leveringsutfordringer, og jobbet langsiktig og strategisk med våre felles kunder. Dette har gitt fantastiske resultater, og Dustin kan vise til en eventyrlig vekst på 43 % år over år. Dustin er en fryd å samarbeide med, og vi gleder oss til videre suksess i årene som kommer.”

Emner


Dustin er en ledende online IT-partner i Norden og Benelux. Vi hjelper kundene våre med å tilby optimale IT løsninger tilpasset deres behov, slik at de alltid er i forkant.

Vi kan levere omtrent 280 000 produkter med relaterte tjenester til selskaper, offentlig sektor og privatpersoner. Salget for regnskapsåret 2020/21 utgjorde cirka 15,9 milliarder SEK, og drøyt 90 prosent av inntektene kom fra bedriftsmarkedet.

Dustin har cirka 2400 ansatte og har vært børsnoterte på Nasdaq Stockholm siden 2015, med hovedkvarter i Nacka Strand like utenfor Stockholm sentrum.

Kontakter

Karin Tränk

Karin Tränk

Pressekontakt Press & PR Manager +46 73 850 54 85
Eva Ernfors

Eva Ernfors

Pressekontakt Head of Communication +46 70 258 62 94