Gå videre til innhold
Dustin flytter inn i nye miljøklassifiserte lokaler

Nyhet -

Dustin flytter inn i nye miljøklassifiserte lokaler

Dustin har flyttet inn i nybygde lokaler i Moss. Kontorlokalene på Tykkemyr 1 er designet for å oppnå god samhandling på tvers av funksjoner og fagområder. Møteplasser med moderne teknologi reduserer behovet for reisevirksomhet og innbyr til spontane og kreative møter. Bygningen lever opp til de høyeste miljøklassifiseringene.

- Vi er veldig fornøyde med våre nye lokaler. Det er tydelig at fleksibiliteten i lokalene bidrar til økt samarbeid, noe som gir økt effektivitet i det daglige arbeidet. At bygningen er miljøklassifisert var et viktig parameter i valget av nytt hovedkontor. Dustin arbeider med å redusere vår påvirkning på miljøet, og valget av et miljøklassifisert kontor er et steg i vårt arbeid med bærekraft, sier Jens Haviken, landssjef Dustin Norge. 

For mer informasjon, vennligst kontakt:

Eva Ernfors, informasjonssjef Dustin, +46 70 258 62 94

Dustin er en av Nordens ledende forhandlere av IT-produkter med tilhørende tjenester til bedrifter, offentlig sektor og privatpersoner. Med kjernen i e-handel fungerer Dustin som et bindeledd mellom det store utvalget hos leverandørene og kundenes behov, der Dustins ansatte hjelper kundene å finne rett løsning utfra deres behov.

Dustin er en one-stop-shop som tilbyr cirka 200 000 produkter med tilhørende tjenester, funksjoner og løsninger. Virksomheten drives i Sverige, Norge, Danmark og Finland.

Selskapet har mer enn 900 ansatte. Omsetningen i regnskapsåret 2014/15 utgjorde ca. 7,9 milliarder SEK. Mer enn 90 prosent av Dustins inntekter kommer fra bedriftsmarkedet med fokus på små- og mellomstore bedrifter. Dustin Group er børsnotert på Nasdaq Stockholm fra 2015 og har hovedkontor i Nacka, Stockholm.

Emner

Kontakter

Karin Tränk

Karin Tränk

Pressekontakt Press & PR Manager +46 73 850 54 85
Eva Ernfors

Eva Ernfors

Pressekontakt Head of Communication +46 70 258 62 94