Følg Dustin

Dustin fortsetter transformasjonen - skifter utseende

Pressemelding   •   mar 03, 2020 09:24 CET

Dustin fortsetter å utvide tilbudet med å i tillegg til produkter, også omfatte tjenester for å kunne tilby IT-løsninger uansett kundebehov. Nå kommer neste steg som er en oppdatering av varemerket.

Siden børsnoteringen i 2015 har Dustin kjøpt opp 14 selskaper som alle er spesialiserte innen tjenester og løsninger, for å kunne være en komplett IT-partner for små og mellomstore bedrifter. Nå oppdateres varemerket og tjenestetilbudet blir tydeligere blant annet gjennom ny innpakking av Dustins tjenester, som for eksempel Network og Modern Workplace.

- Vi vil tydeliggjøre at vi kan tilby hele IT-løsninger for bedrifter, og da er det naturlig å oppdatere varemerket. IT blir en stadig mer sentral del av bedriftenes virksomhet og vi ønsker å hjelpe kundene våre med å ligge i forkant, sier Stephanie Forsblom, VP Corporate Responsibility, Communication & Brand.

Samtidig med varemerkelanseringen, gjennomføres det også en varemerkekampanje i samtlige Nordiske land og i Nederland. Kampanjen vil vises blant annet på trykk, radio og på nett. 

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt: Eva Ernfors, Informasjonssjef: +46 70 258 62 94

Om Dustin

Dustin er en ledende, nettbasert IT-partner med virksomhet i Norden og i Nederland. Vi hjelper kundene våre med å være i forkant ved å gi dem rett IT-løsning, til rett tid og rett pris.

Vi tilbyr ca. 255 000 produkter og løsninger for bedrifter, offentlig sektor og privatpersoner. Hovedfokus er på små og mellomstore bedrifter. Omsetningen for virksomhetsåret 2018/19 steg til ca. 12,5 millioner SEK, og rundt 90 prosent av inntektene kom fra bedriftsmarkedet.

Dustin Group har mer enn 1800 medarbeidere og har siden 2015 vært børsnotert på Nasdaq Stockholm med hovedkontor i Nacka Strand, like utenfor Stockholm sentrum