Gå videre til innhold

Pressemelding -

Dustin vinner nordisk avtale via Tradebroker

Dustin Norge har vunnet rammeavtale for innkjøpsorganisasjonens Tradebrokers rundt 50 medlemsbedrifter. I tradebroker inngår både små- og større bedrifter som for eksempel Storebrand, Statoil Fuel & Retail og Posten Norge. Avtalen løper over tre år fra mai 2015 og innebærer at Dustins tidligere avtale med Tradebroker fornyes. Verdien er beregnet til cirka 75 MNOK per år.

Avtalen omfatter hele Dustins produktsortiment via nettbutikken. Dustin har hatt rammeavtale med Tradebroker siden 2011. Den nye avtalen er nordisk og innebærer at Tradebrokers medlemmer kan gjøre avrop på samme avtale i hele Norden.

- At vi får fornyet og økt tillitt fra Tradebroker er et bevis på vår sterke forretningsmodell der vi kan betjene alt fra små og mellomstore bedrifter til store selskap. Vi vant avtalen på våre konkurransekraftige priser, som muliggjøres av effektive innkjøp og logistikk, i tillegg til at vi har et nordisk tilbud, sier Georgi Ganev, administrerende direktør på Dustin.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

Niklas Alm, IR-sjef

niklas.alm@dustin.se, +46 708 24 40 88

Eva Ernfors, informasjonssjef

eva.ernfors@dustin.se, +46 70 258 62 94

Emner


Om Dustin

Dustin er en av Nordens ledende forhandlere av IT-produkter med tilhørende tjenester til bedrifter, offentlig sektor og privatpersoner. Med kjernen i e-handel fungerer Dustin som et bindeledd mellom det store utvalget hos leverandørene og kundenes behov, der Dustins ansatte hjelper kundene å finne rett løsning utfra deres behov.

Dustin er en one-stop-shop som tilbyr cirka 200 000 produkter med tilhørende tjenester, funksjoner og løsninger. Virksomheten drives i Sverige, Norge, Danmark og Finland. I tillegg til Dustin og Dustin home inngår også Businessforum (Finland) og IT-Hantverkarna (Sverige) i konsernet.

Selskapet har cirka 900 ansatte. Omsetningen i regnskapsåret 2013/14 utgjorde ca. 7,4 milliarder SEK. Cirka 90 prosent av Dustins inntekter kommer fra bedriftsmarkedet med fokus på små- og mellomstore bedrifter. Dustin Group er børsnotert på Nasdaq Stockholm fra 2015 og har hovedkontor i Nacka, Stockholm.

Kontakter

Karin Tränk

Karin Tränk

Pressekontakt Press & PR Manager +46 73 850 54 85
Eva Ernfors

Eva Ernfors

Pressekontakt Head of Communication +46 70 258 62 94