Gå videre til innhold

Pressemelding -

Dustin vinner ny rammeavtale med HINAS

Dustin Norge har vunnet en ny rammeavtale for servere med Helseforetakenes Innkjøpsservice AS (HINAS), som er ansvarlige for IT-innkjøpsavtalene til Norges fire store helseregioner. Avtalen løper ett år og beregnes ha en verdi på 35 MNOK. Dustin har fra tidligere tegnet rammeavtale for klienter respektive skrivere med en sammenlagt beregnet avtaleverdi på 100 MNOK.

Rammeavtalen på servere løper ett år med mulighet til forlengelse på totalt to år. Det innebærer at Dustin har totalt tre av HINAS rammeavtaler innen IT med en sammenlagt beregnet ordreverdi på 135 MNOK. Det kan gjøres avrop mot avtalen av samtlige fire helseregioner i Norge.

- Avtalen er et kvalitetsstempel og betyr at vi forsterker vår posisjon i Norge, fremfor alt innenfor offentlig sektor, samtidig som vi vokser på servermarkedet. Vårt konkurransekraftige tilbud og brede sortiment gjør at vi nå har tre store rammeavtaler innen den norske helsesektoren, sier Georgi Ganev, administrerende direktør på Dustin.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

Niklas Alm, IR-sjef: niklas.alm@dustin.se, +4670 824 40 88

Eva Ernfors, Informasjonssjef: eva.ernfors@dustin.se, +4670 258 62 94

Om Dustin

Dustin er en av Nordens ledende forhandlere av IT-produkter med tilhørende tjenester til bedrifter, offentlig sektor og privatpersoner. Med kjernen i e-handel fungerer Dustin som et bindeledd mellom det store utvalget hos leverandørene og kundenes behov, der Dustins ansatte hjelper kundene å finne rett løsning utfra deres behov.

Dustin er en one-stop-shop som tilbyr cirka 200 000 produkter med tilhørende tjenester, funksjoner og løsninger. Virksomheten drives i Sverige, Norge, Danmark og Finland. I tillegg til Dustin og Dustin home inngår også Businessforum (Finland) og IT-Hantverkarna (Sverige) i konsernet.

Selskapet har mer enn 900 ansatte. Omsetningen i regnskapsåret 2013/14 utgjorde ca. 7,4 milliarder SEK. Cirka 90 prosent av Dustins inntekter kommer fra bedriftsmarkedet med fokus på små- og mellomstore bedrifter. Dustin Group er børsnotert på Nasdaq Stockholm fra 2015 og har hovedkontor i Nacka, Stockholm.

Emner

Kontakter

Karin Tränk

Karin Tränk

Pressekontakt Press & PR Manager +46 73 850 54 85
Eva Ernfors

Eva Ernfors

Pressekontakt Head of Communication +46 70 258 62 94