Følg Dustin

Tags

Dustin inviterer til Black Friday-julehandel

Nyheter   •   nov 22, 2017 11:08 CET

​Dustin gjentar suksessen og kickstarter julehandelen i år igjen med Black Friday og ekstraordinære tilbud fra fredag til søndag for både privat- og bedriftskunder.

Dustin kåret til Microsofts SMB Partner 2017

Nyheter   •   jul 26, 2017 09:00 CEST

​Dustin har vunnet den prestisjefylte prisen som årets SMB Partner hos Microsoft i Norge på grunn av deres innsats med å hjelpe små og mellomstore bedrifter med å ta i bruk moderne skytjenester fra Microsoft.

Dustin utnevnt til Dell EMC Titanium Partner

Nyheter   •   jul 07, 2017 09:00 CEST

​Dustin, en av de ledende nordiske forhandlere av IT-produkter og -tjenester, annonserte i dag at de har blitt utnevnt til Dell EMC Titanium Partner. Titan-tårnet i Dell EMC-partnerprogrammet utpeker partnere som har evner og ressurser med sertifisering på ekspertnivå, noe som gjør dem til industrieksperter i deres utpekte kompetanse.

Hewlett Packard Enterprise priser Dustin

Nyheter   •   sep 19, 2016 09:00 CEST

​Dustin ble kåret til Årets Nettverks Partner av Hewlett Packard Enterprise. Dustin vinner prisen for sine flotte resultater innen salg av HP Enterprise samt sine gode evner til å samarbeide.

Dustin flytter inn i nye miljøklassifiserte lokaler

Dustin flytter inn i nye miljøklassifiserte lokaler

Nyheter   •   feb 12, 2016 09:00 CET

Dustin har flyttet inn i nybygde lokaler i Moss. Kontorlokalene på Tykkemyr 1 er designet for å oppnå god samhandling på tvers av funksjoner og fagområder. Møteplasser med moderne teknologi reduserer behovet for reisevirksomhet og innbyr til spontane og kreative møter. Bygningen lever opp til de høyeste miljøklassifiseringene.

​Dustin ringer julen inn med Black Friday

​Dustin ringer julen inn med Black Friday

Nyheter   •   nov 25, 2015 11:25 CET

Black Friday, dagen som markerer starten på julehandelen i USA, blir stadig mer populær i Norge. Hos Dustin varer Black Friday-tilbudene fra fredag til søndag, og følges deretter av Cyber Monday – med nye spennende tilbud.

Dustin premieres av Dell

Dustin premieres av Dell

Nyheter   •   nov 11, 2015 11:17 CET

Dell utnevner Dustin Norge til både EMEA Platinum Parter of the Year og Dell partner of the Year Norway

Dustin er årets PC- og Print-partner hos HP

Nyheter   •   jun 11, 2015 09:43 CEST

​Dustin Norge er kåret til årets PC- og Print-partner hos HP. Begrunnelsen for tildelingen baseres blant annet på en betydelig kompetanse innen HPs PC- og printområde, i kombinasjon med god forståelse og kjennskap til markedet.

Bunnpris velger Dustin for printløsninger

Nyheter   •   jun 04, 2015 09:00 CEST

​Dustin har fått utvidet oppdrag til å levere printløsninger til ytterligere mer enn 40 nye Bunnpris-butikker. Løsningen sikrer at den enkelte butikk enkelt kan skrive ut dagsaktuelt markedsføringsmateriale tilpasset deres behov samt overvåke og administrere toner- og servicebehovet i skriverparken.

Dustin framhever produkter med prosessorer uten konfliktmineraler

Nyheter   •   mai 11, 2015 12:00 CEST

​Det finnes en økende etterspørsel etter produkter som ikke inneholder konfliktmineraler. Derfor framhever Dustin nå produkter med prosessorer som ikke inneholder konfliktmineraler.

Dustin feirer førjulstiden Black Friday og Cyber Monday

Dustin feirer førjulstiden Black Friday og Cyber Monday

Nyheter   •   nov 27, 2014 11:00 CET

​Dustin starter julehandelen med Black Friday, det amerikanske fenomenet med nedsatte priser for forbrukere i ett døgn noen uker før jul.