Gå videre til innhold

Nyhetsarkiv

Malorama velger Dustin

Dustin Norge har fått i oppdrag av Malorama å levere en helhetsløsning som omfatter drift, vedlikehold, support og uttak av kundens datamaskiner. En fast månedsavgift per bruker gjør det enkelt for Malorama å planlegge sin IT langsiktig uten uforutsette kostnader og gir dem samtidig økt kontroll og sikkerhet.

Dustin tar Bademiljø til nettskyen

Med en skyløsning fra Dustin Norge blir Bademiljøs medlemmer mer fleksible samtidig som IT-driftskostnadene reduseres. Den skalerbare løsningen gjør det mulig for alle Bademiljøs 115 medlemmer å tilkoble seg og samle sine egne programmer og applikasjoner i en felles moderne plattform i nettskyen.

Advokatfirmaet Prétor effektiviserer i nettskyen

Advokatfirmaet Prétor har valgt Dustin Norge som leverandør av en nettskyløsning. Målsetningen med den nye løsningen har vært å legge til rette for økt effektivitet gjennom bedre støtte for mobile brukere. I Prétor ønsker man å kunne gjøre jobben, uansett hvor man befinner seg.

Dustin åpner nettbutikk i Finland

Dustin åpner nettbutikk i Finland

Dustin utvider tilbudet sitt i Norden ved å eksportere nettplattformen sin til Finland. Dustins nye, finske nettbutikk er rettet mot både bedrifter, offentlig sektor og privatpersoner.

Dustin inngår partnerskap for et bredere tjenestetilbud

Dustin Norge innleder et samarbeid med nisjetjenesteleverandører. Sammen med Dustins brede sortiment med tilhørende tjenester og løsninger vil Dustin nå kunne tilby spesialkompetanse innen ytterligere tjenesteområder.

Dustin rekrutterer miljøsjef fra Microsoft

Dustin rekrutterer miljøsjef fra Microsoft

​Stephanie Forsblom blir ansatt som miljøsjef hos Dustin. Hun kommer fra stillingen som sjef for bærekraft hos Microsoft og før det hos Nokia.

Dustin fremhever miljømerker og gjør det enklere å handle bærekraftig

Dustin fremhever miljømerker og gjør det enklere å handle bærekraftig

​Det kan være vanskelig å ta bærekraftige valg når man kjøper IT-produkter. For å gjøre det litt enklere gir vi nå forbrukerne muligheten til å filtrere kjøpene sine hos Dustin på flere ulike miljømerker. I tillegg lanserer vi en samleside med tips og inspirasjon for hvordan man bruker produktene på en mer energieffektiv måte.

Dobbelt opp for Dustin hos Akershus Fylkeskommune

Dustin har fått fornyet tillit av Akershus Fylkeskommune og seks tilhørende kommuner (Frogn, Lørenskog, Nesodden, Ski, Vestby og Ås kommune) med å levere nettverksprodukter.

Dustin vinner ny rammeavtale med HINAS

​Dustin Norge har vunnet en ny rammeavtale for servere med Helseforetakenes Innkjøpsservice AS (HINAS), som er ansvarlige for IT-innkjøpsavtalene til Norges fire store helseregioner. Avtalen løper ett år og beregnes ha en verdi på 35 MNOK. Dustin har fra tidligere tegnet rammeavtale for klienter respektive skrivere med en sammenlagt beregnet avtaleverdi på 100 MNOK.

Dustin vinner nordisk avtale via Tradebroker

​Dustin Norge har vunnet rammeavtale for innkjøpsorganisasjonens Tradebrokers rundt 50 medlemsbedrifter. I tradebroker inngår både små- og større bedrifter som for eksempel Storebrand, Statoil Fuel & Retail og Posten Norge. Avtalen løper over tre år fra mai 2015 og innebærer at Dustins tidligere avtale med Tradebroker fornyes. Verdien er beregnet til cirka 75 MNOK per år.

Vis mer