Gå videre til innhold

Nyhetsarkiv

Norsk Data Senter blir til Dustin

​Norsk Data Senter endrer navn til Dustin og blir en av Nordens ledende forhandlere av IT-løsninger til bedrifter, offentlig sektor og privatpersoner.

Norsk Data Senter vinner enda en rammeavtale med HINAS

Norsk Data Senter vinner enda en rammeavtale med HINAS

​Norsk Data Senter, som inngår i Dustin, vinner rammeavtalen med HINAS (Helseforetakenes Innkjøpsservice AS) om leveranse av PC, skjermer og Windowsbaserte nettbrett til 65 stk sykehus i Norge.

Dustin forsterker sitt lederteam med salgssjef fra Dell

Dustin forsterker sitt lederteam med salgssjef fra Dell

Dustin styrker sitt lederteam med Håkon Gutierrez, som blir ny salgssjef for SMB i Norge. Håkon kommer fra Dell, hvor han var ansvarlig for salgsteam i SMB og storkunder, han har tidligere jobbet for Microsoft og Oracle.

Norsk Data Senter - ny rammeavtale med HINAS

Norsk Data Senter, NDS, har blitt tildelt en rammeavtale med HINAS (Helseforetakenes Innkjøpsservice AS) for skrivere og skannere. Under avtaleperioden, vil NDS levere skrivere og skannere til rundt 65 sykehus i hele Norge. Det er tilsammen fire helseregioner med tilhørende Institusjoner.

Dustin rekrutterer informasjonssjef fra Eniro

Dustin rekrutterer informasjonssjef fra Eniro

Eva Ernfors blir informasjonssjef på Dustin, en av Nordens ledende forselgere av IT og hjemmeelektronikk. Hun kommer fra Eniro der hun som ansvarlig for presse og PR har vært en del av snuoperasjonen som selskapet har gjort.

Dustin kjøper opp den finske IT-forhandleren Businessforum

Dustin tar steget inn i Finland og kjøper opp IT-forhandleren Businessforum. Businessforum er Finlands største leverandør av hardware til den offentlige sektoren. Selskapet har 64 ansatte og omsatte i fjor for 670 millioner kroner.

Dustin kjøper IT-leverandøren Norsk Data Senter AS

Dustin har inngått avtale om å kjøpe den norske IT-leverandøren Norsk Data Senter AS (NDS). NDS er en landsdekkende IT-leverandør med fokus på små og mellomstore bedrifter, store private bedrifter og offentlig virksomheter. NDS har 161 ansatte og hadde en omsetning i fjor (2011) på 538 millioner.

Dustin Home utsett til Årets butikk 2011 i Norge

Dustin Home har blitt stemt frem som Årets butikk 2011 av medlemmene på Prisjakt.no. Utnevnelsen viser at Dustins nye nettside i kombinasjon med markedets største sortiment og raske leveranser settes pris på av medlemmene på Norges største nettside for uavhengig pris- og produktsammenligning.

Nå lanseres nye Dustin.no og Dustinhome.no

Dustin lanserer i dag nye Dustin.no og Dustinhome.no. Med en ny søkefunksjon og et nytt brukergrensesnitt blir det enda enklere for Dustins kunder å søke, finne og kjøpe IT‐ og hjemmeelektronikkprodukter.

Vis mer