Gå videre til innhold

Nyhetsarkiv

Dustin vokser i Norge

​Dustin utvider tilbudet sitt i Norge når Core Services og Purity IT integreres og blir Dustin. Det er en klar trend blant bedrifter å kjøpe IT-tjenester og gjennom oppkjøp av selskaper med spisskompetanse utvider Dustin tilbudet sitt av IT-løsninger.

Dustin vinner avtale med NRK om leveranse av avanserte tjenester og løsninger

​Dustin har vunnet en avtale om leveranse av skytjenester til NRK. Avtalen innebefatter backup og datalagring. Tjenesten leveres av Dustins heleide selskap Purity IT, som de kjøpte våren 2017. Avtalen løper over tre år med mulighet for forlengelse i ytterligere to år, og omfatter 20 av NRKs datasentre i Norge.

Dustin kjøper ledende norsk leverandør av IT-infrastruktur løsninger

​Dustin har tegnet en avtale om å kjøpe norske Core Services som er en av de ledende aktørene av den nye generasjonen datasenterløsninger, Software Defined Datacenter. Oppkjøpet utvider Dustins utvalg innenfor avanserte produkter og tjenester og styrker posisjonen som helhetsleverandør av IT-infrastruktur løsninger.

Dustin vinner rammeavtale med Statnett

Dustin tegner en rammeavtale for IT-produkter med tilhørende tjenester og løsninger, med fokus på klient, servere, lagring og backup, med Statnett SF. Den årlige verdien anslås å være rundt 150 MNOK og avtalen går over to år med muligheter for forlengelse med ytterligere to år.

Dustin utvider tilbudet innen skytjenester med oppkjøpet av Purity IT

​Dustin har inngått avtale om å kjøpe Purity IT, et selskap som er spesialisert på skybaserte tjenester for lagring, backup og disaster recovery.Med dette oppkjøpet kompletterer Dustin tjenestetilbudet innen Managed Services, og styrker organisasjonen med spisskompetanse innen lagring og backup.

Dustin blir ny PC-leverandør for Oslo Kommune

​Dustin har nettopp inngått en avtale om levering av PC-er, tynne klienter og skjermer til Oslo Kommune og blir dermed ny leverandør for PC-rammeavtalen.

Dustin feirer Black Friday og kickstarter julehandelen

​Det amerikanske fenomenet Black Friday kom til Norden i 2013 og ser ut til å ha kommet for å bli. Det feirer Dustin med ekstraordinære tilbud fra fredag til søndag etterfulgt av ytterligere tilbud Cyber Monday. Som noe nytt holdes også Black Friday for B2B-kunder.

Dustin vinner ny avtale med norske Sykehusinnkjøp HF

​Dustin har igjen blitt valgt som leverandør hos Sykehusinnkjøp HF (tidligere HINAS). Avtalen gjelder leveranser av PC’er, skjermer og Windowsbaserte nettbrett inntil et år eller til en ny rammeavtale er på plass.

Finske Businessforum integreres i Dustin

​Businessforum skifter navn til Dustin og integreres full ut i konsernet. Selskapet ble kjøpt opp i 2013, og i april 2016 lanserte Dustin sin e-handel i Finland. Nå integreres Businessforum fullt ut i Dustin og legger til rette for one-stop-shop for finske bedrifter, offentlig sektor og forbrukere.

Dustin styrker tilbudet med norsk oppkjøp

​Dustin har inngått avtale om å kjøpe norske IKT Gruppen som leverer standardiserte IT-tjenester rettet mot små og mellomstore virksomheter.

Vis mer