Gå videre til innhold

Nyhetsarkiv

Sandra Klackenborn, bærekraftsjef i Dustin.

Dustin feirer Global Recycling Day 18. mars

18. mars er det den globale resirkuleringsdagen, som har som formål å feire og markere viktigheten av gjenvinning, med et ekstra fokus på ressurser. Dustin, som er en ledende nettbasert IT-partner i Norden og Benelux, jobber hver dag for å drive utviklingen mot en mer sirkulær IT-bransje.

Stig Olstad, Country Manager, Dustin Norge.

Dustin i Norge har vunnet flerårig avtale med NAV

Dustin, som er en ledende nettbasert IT-partner i Norden og Benelux-landene, har sammen med 3stepIT vunnet avtale med NAV. Avtalen omfatter leveranser av klientutstyr som tjeneste og har en varighet på fem år med mulighet for ytterligere tre år.

Dennie Karlsson, Group CISO, Dustin.

Kravene til IT-sikkerhet blir strengere, men bedriftene henger etter – dette må du prioritere for å øke sikkerheten i bedriften

Til tross for at kravene til IT-sikkerhet blir strengere, viser flere undersøkelser at bedriftene henger etter. Mange tar rett og slett ikke truslene på alvor, hvis de i det hele tatt er klar over dem. Hva skal man som bedrift gjøre? Group CISO Dennie Karlsson i Dustin tipser her om tre ting som bedriftene bør prioritere for å øke IT-sikkerheten.

Sandra Klackenborn

Dustin blir medlem i Circular Electronics Partnership

Dustin, som er en ledende nettbasert IT-partner i Norden og Benelux-landene, har blitt med i det globale fellesskapet Circular Electronics Partnership (CEP). Formålet med medlemskapet er at Dustin og de øvrige medlemsorganisasjonene sammen skal jobbe mot målet om en sirkulær elektronikkbransje innen 2030.

Centralpoint og Vincere-selskaper blir Dustin

Centralpoint og Vincere-selskaper blir Dustin

Centralpoint og alle selskaper i den tidligere Vincere-gruppen blir nå omprofilert til Dustin. Formålet er å reflektere strategien om å være en sterk IT-partner i Benelux-regionen. Dustin er en ledende nettbasert IT-partner i Benelux-landene og Norden, og et avEuropas ti største IT-selskaper.

Verner Hølleland, Managing Director HP Norge og Stig Olstad, Dustin.

Trippelseier for Dustin i HP Partner Awards

Dustin, en ledende nettbasert IT-partner i Norden og Benelux, vant idag priser i hele tre kategorier i HP Partner Awards og vant dermed en tredjedel av alle premiene.

Sandra Klackenborn

Dustin får ny bærekraftleder

Sandra Klackenborn blir ny bærekraftleder i Dustin. Sandra har mer enn 10 års erfaring med bærekraftarbeid og kommer senest fra jobben som bærekraftleder i Ferronordic. Før det jobbet hun med bærekraftspørsmål i Telia.

Vis mer